marți, 19 august 2014

Unguent de coada calului

Preluat de pe
http://komfortbebe.blogspot.ro/2011/12/unguent-pentru-noduli.html

Unguent de coala calului


Continut: 50 ml                                     Continut: 100 ml
Pret: 12 lei                                                Pret: 21 lei

IngredienteExtract uleios de coada caluluiulei de galbenele, ceara de albine.

Unguentul nu contine parabeni (cunoscuti ca fiind cancerigeni) si nici o alta substanta de sinteza daunatoare organismului.


Coada calului este planta minune care dizolva chiar si tumorile maligne, chisturi, noduli, si este recomandata intr-o serie intreaga de afectiuni cum ar fi: tulburari renale, discopatii, crize hepatice, hemoragii pulmonare, bronsite, osteoporoza, inflamatii, dureri reumatice, artritice si nevralgice, pietre si nisip la rinichi, etc.



Alifia de galbenele este recomandata in tratamentul nodulilor la san, tumorilor mamare benigne dar si maligne, a chisturilor, etc.




Ceara de albine este un bun antispetic, si este folosita pentru a trata ranile, eczemele sau diverse afectiuni ale urechii fiind foarte apreciata si pentru efectul benefic pe care il are asupra circulatiei sangvine.







Modul de folosire (tratamentul tumorilor benigne si maligne) gasiti aici si aici.
Termen de garantie: 1 an de zile 
Conditii de pastrare: la frigider, inchis si evitati sa lasati apa sa intre in borcanel.


Mulţumesc!

Un comentariu:

  1. Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti, daca stiti, Reteta unguentului de Coada calului, din articolul Unguent de coada calului, postat de dvs in 19 august 2014 si preluat de pe komfortbebe.blogspot.ro
    Apare scris: Ingrediente: Extract uleios de coada calului, ulei de galbenele, ceara de albine. Credeam ca se foloseste pulbere de planta Coada calului si nu Extract uleios. Culoarea verde a unguentului presupuneam ca provine de la planta Coada calului. Avem nevoie urgenta de reteta acestui unguent pentru o tumoare cerebrala. Astept raspuns eventual la adresa: tudor08george@gmail.com Va multumesc anticipat. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere