marți, 26 august 2014

Cinci legi biologice vindecă cancerul

Cinci legi biologice vindecă cancerul

Descoperiri recente, dar încă nerecunoscute de medicina alopată, redau, totuşi, speranţa bolnavilor de cancer. Prin Medicina Hamer sau „noua medicină germană”, mulţi consideră că s-au aflat cauzele cancerelor şi metoda eficientă de vindecare.

În anul 1978, doctorul Hamer era internist şef la clinica oncologică a Universităţii din Munchen şi studia tumorile cerebrale. Fiul său este împuşcat în somn şi moare în braţele tatălui său. După decesul copilului, şi Hamer şi soţia lui fac cancer. Soţia lui a avut cancere multiple pe care el le-a tratat în modul clasic şi, cu toate astea, ea moare. El a făcut cancer testicular, dar refuză se facă chimioterapie. Îşi scoate testiculele şi le analizează în laborator să vadă ce anume s-a întâmplat în interior. Îşi face şi o tomografie şi vede pe proiecţia din creier a testiculului o formă ca o „ţintă de tir”.
A luat toate CT-urile fără substanţă de contrast de la pacienţii lui şi observă că toţi cei cu cancer testicular, în proiecţia testiculului au forma respectivă. Hamer îşi dă atunci seama că atunci când în corpul nostru este un cancer, totul porneşte din creier. De la creier se trimit un anumit tip de mesaje şi omul dezvoltă un anumit tip de cancer. Constată că înainte de apariţia în corp al unui cancer, există un şoc conflictual în viaţa omului. Îşi întreabă pacienţii despre evenimentele din ultimii ani şi descoperă că toţi cei cu cancer tesicular, ovarian sau de sân au suferit o pierdere a cuiva drag. A ajuns ca în câţiva ani să studieze 31.000 de cazuri. Îşi prezintă descoperirile într-o teză de doctorat, dar universitatea refuză să testeze cercetările, deşi erau obligaţi legal. Acesta este un caz fără precedent în istoria universitară. Dr. Hamer a fost persecutat şi hărţuit timp de 25 ani, în special de către autorităţile germane şi de către cele franceze şi chiar încarcerat o perioadă. Din 1997, Dr. Hamer locuieşte în exil în Spania, unde îşi continuă cercetările şi continuă să se lupte pentru recunoaşterea oficială a „Noii Medicine Germane".
Crina Vereş, consultant în medicina Hamer, a fost medic la Urgenţe şi medic de familie. A terminat, de asemenea, psihologia, chimia şi fizica, a făcut 25 de ani de arte marţiale şi este mamă a patru copii. Acum cinci ani şi jumăte a aflat de medicina Hamer şi, fără să vrea, a început să o practice, dând soluţii celor din jurul ei.
Prima lege: Şocul emoţional este detonatorul
Ca să se întâmple ceva într-un organ trebuie să se întâmple ceva la nivelul creierului, un şoc emoţional, un şoc biologic. Acest şoc are trei caracteristici: trebuie să fie brusc, să te ia pe nepregătite, să îl resimţi în singurătate, îl ţii în tine, nu te descarci prin a vorbi cu alţii şi consideri că nu mai ai resurse, că rezolvarea problemei respective nu e relevantă pentru tine. Simptomatologia a ceea ce noi numim boală apare tocmai când se  rezolvă conflictul. Bolile au două faze: o fază cât timp persistă conflictul şi o fază de după rezolvarea conflictului.
A doua lege: Există două faze, cea activă şi cea de vindecare
Hamer îşi dă seama că creierul şi organismul sunt formate din trei foiţe embrionare. În faza activă tot corpul nostru intră într-o stare de simpaticotonie. Se activează sistemul nervos simpatic, ceea ce însemnă o hiperexcitaţie la nivelul creierului. Omul e ca într-o stare e pericol şi creierul ştie că dacă omul nu îşi rezolvă în timp util conflictele ajunge să facă masele conflictuale foarte mari, care pot fi tumoare. Şi astfel creierul încearcă să salveze toate celulele din corp, îţi salvează energie, nu mai ai poftă de mâncare, astfel ca organismul să nu consume energie cu digestia, eşti rece la extremităţi, nu dormi pentru că somnul îţi resetează piesele de puzzle din timpul zilei, ceea ce ar ajuta, dacă ai ştii să te relaxezi. Ori noi, oamenii, în stare de conflict nu ştim să de relaxăm.
Conflictul durează o anumită perioadă de timp şi are o anumită intensitate. În funcţie de procentul durată vs. intensitate va fi şi procesul de vindecare. Poate fi o rezolvare definitivă sau o rezolvare care nu încetează datorită ca ceea ce Hamer numeşte „şine”. Ca şi câinele lui Pavlov care asociază aprinderea becului cu primirea hranei. De exemplu, dacă la un moment dat am fost în pericol să ne calce maşina şi am fost claxonaţi, sau afară simţeam miros de salcâm, simţim soarele că ne arde faţa, în viitor, când o să auzim acelaşi sunet sau o să simţim acelaşi miros, corpul nostru o să intre în stare e conflic activ. Putem dezvolta alergii la soare sau la mirosul de salcâm, după evenimentul respectiv. Toate alergiile pe care le facem sunt, de fapt, nişte şine pentru nişte conflicte la care noi nu am fost prezenţi conştient pentru că ne-am indentificat prea tare cu ce se întâmplă acolo.
Faza de vindecare este o fază exudativă. În prima fază ai fost într-o stare de agitaţie cu pierdere de energie, acum eşti foarte obosit, ai expremităţile calde, ai poftă de mâncare. Când ai poftă de mîncare eşti în stare de vindecare. Rostul apei care intră în corp şi în releul creierului, este să rearanjeze creierul cu felul în care tu ai găsit soluţia la problemă. Fiecare găseşte propria rezolvare la o problemă care se aseamănă cu problema altei persoane. Durerile, inflamările, edemele, tuse, expectoraţiile, febrele, toate sunt, de fapt, faze de vindecare. Scoţi din tine tot ceea ce corpul nu mai are nevoie. Faza de vindecare are la mijloc ceea ce se numeşte „criză epileptoidă” sau „criză de vindecare”, în care natura te întrebă dacă ai reuşit în timp util să îţi rezolvi conflictele sau nu. A doua parte este una de „cicatrizare”, se absorb edemele, inflamaţia. Faza de vindecare e scurtată mult de percepţiile noastre, de cât de conştienţi suntem de cum funcţionează corpul nostru.
A treia lege: În dezvoltarea noastră ontogenetică avem trei foiţe embrionare, endoderm, mesoderm şi exoderm care duc la dezvoltarea întregului corp şi a creierului.
Din endoderm se dezvoltă trunchiul cerebral din care se formează tubul digestiv, plămînii şi organele reproducătoare. Trunchiul cerebral şi cerebelul alcătuiesc ceea ce noi numim „creierul vechi”. La aflarea unui diagnostic apare starea de frică, în cazul unui cancer, frica de moarte. Celulele noi care se formează duc la o anumită masă conflictuală, de exemplu noduli pulmonari. Tuberculoza este faza de vindecare a fricii de moarte. Atâta timp cât noi suntem în conflict, în trunchiul cerebral creşte o tumoare. Microbii cresc proporţional cu masa conflictuală.
A patra lege: În faza de autovindecare există o corespondenţă dintre grupurile de organe aparţinând uni anumit nivel embrionar şi grupurile de microbi aparţinând acelui nivel.
Microbii nu sunt cei ce provoacă o anumită simptomatologie, ci dimpotrivă, ei sunt cei ce participă la autovindecare. Ei sunt comandaţi de către creier: la comanda creierului, microbii patogeni devin, prin dezactivare, microbi apatogeni şi se retrag într-o anumită parte a organismului, iar în faza de autovindecare vor fi chemaţi şi reactivaţi pentru a repara organul afectat.
A cincea lege: Toate celelalte legi sunt valabile pentru toate bolile.
Crina recunoaşte că medicina Hamer nu e o terapie efectivă, ea le explică pacienţilor ce se întâmplă cu ei şi prin ce urmează să treacă. Costul unei consultaţii este de 200 de lei, dar ea îi lasă să plătescă cât vor.
„Am avut un caz al unui domn care avea tumoare cerebrală şi doctorii au zis că nu mai au ce să-i facă, o să moară. Şi omul a zis: ce poate să-mi facă fetiţa asta dacă ditamai savanţii nu au făcut nimic? A cedat la rugămintele soţiei şi a venit la mine. Trăieşte, a scăpat de tumoare şi îmi zice că i-am dat viaţa înapoi, nu-i vine să creadă cum vedem acum lucrurile. Eu însămi am avut cancer la colon şi mi s-au dat două săptămâni de trăit. Aveam metastază osoasă, metastază hepatică. Cu medicina germanică am scăpat şi trăiesc şi în ziua de azi”, spune Crina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu