joi, 21 august 2014

Leac: usturoi cu alcool

Este irezistibila tentatia de a incerca leacuri miraculoase. Unele sunt fara efect, dar eficienta altelor a fost testata in timp. Asa se intampla si cu leacul miraculos cu usturoi si alcool, dupa o reteta preparata de calugarii din Tibet.

Reteta aceasta este veche de 5000 de ani si pare sa fie cu adevarat eficienta. Leacul cu usturoi si alcool, supranumit si cura Tibetana trebuie respecatat o data pe an sau chiar mai rar. Nu are contraindicatii si previne sau vindeca/amelioreaza bolile cardiace, hipertensiunea, sinuzita si unele afectiuni pulmonare. Cura Tibetana cu usturoi si alcool are capacitatea de a curata vasele de sange, ajuta vederii si auzului, are capacitatea de a topi depunerile de grasime din organism, scade colesterolul, sustine sistemul imunitar, accelereaza metabolismul si are darul de a intineri pielea.
Leacul miraculos cu usturoi si alcool se prepara din usturoi bio si alcool pur.

Cum se prepara? Intr-un borcan de sticla se pun 350 de grame de usturoi care a fost curatat si pisat inainte. Usturoiul trebuie pisat cu instrumente din plastic sau lemn. Peste usturoi se pun 250 mililitri de alcool. Amestecul se agita bine si se lasa la frigider 10 zile, la macerat. In a 11-a zi se strecoara amestecul si solutia rezultata  se tine in frigider alte doua zile sa se decanteze.
Din solutia rezultata se iau in fiecare zi, dimineata 25 de picaturi cu apa. Cura se continua pana ce se termina tot lichidul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu