miercuri, 20 august 2014

Vindecarea bolilor


     Conditia de vindecare reprezinta coloana vertebrala a unei terapii energetice si spirituale. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, atunci vindecarea nu poate avea loc cu adevarat! Iar aceasta conditie este PACEA CU DUMNEZEU!
    In spatele tuturor bolilor, tuturor esecurilor, destinelor nefaste, se gaseste intotdeauana o atitudine gresita a omului fata de el insusi, fata de ceilalti oameni, fata de univers si in final chiar fata de Dumnezeu, asa cum il vede fiecare dintre noi! Boala apare ca un efect al nemultumirilor interioare ale omului la adresa lui sau a celorlalti. Treptat in mintea si sufletul suferindului apare ruptura, separarea de INTREG, de toate acele calitati divine care intretin, infrumuseteaza si potenteaza viata: blandetea, iubirea, toleranta, intelegerea, nonjudecarea, frumusetea, etc. Nerealizand ca el si toti cei din jurul sau fac parte dintr-un INTREG, din DIVINITATE, nemultumirea crescuta in interior, suferinta cauzata de ignoranta si necunoastere, creeaza o ruptura in lantul evolutiv al celulelor si modifica adn-ul, intretinand separarea de INTREG si favorizand aparitia dezechilibrelor energetice, fizice si spirituale.
    Cum ar putea terapeutul sa faciliteze vindecarea lui, cand el insusi se separa de tot ce inseamna VINDECARE: iubire, iertare, intelegere, pace, nonjudecare!? Omul bolnav ar trebui in primul rand sa stie ca Vindecarea presupune in primul rand SA FACA PACE cu tot si toate!
    Vindecarea inseamna punerea in rezonanta cu un camp in totalitate pozitiv. Un camp intretinut de energiile compasiunii, iubirii, pacii! Cum am putea cere Vindecarea cand noi nu rezonam cu acest camp al vindecarii? Cum oare am putea ridica rugaciunile noastre la DUMNEZEU cerand vindecare, cand noi inca suntem suparati pe noi insine, pe altul, pe viata noastra???
    Fara Pacea cu Dumnezeu, cu INTREGUL, cu semenul, cu viata, cu noi, este tare greu sa ajungem in rezonanta cu Vindecarea! Pur si simplu nu merge sa cerem ceva pe o parte, in timp ce pe cealalta parte denigram, murdarim si intoarcem spatele! Intoarcem spatele tot celui de la care cerem! Caci “NOI si TATAL UNA SUNTEM! TU SI TATAL UNA SUNTETI SI IMPREUNA SUNTEM UNUL!”
   Cheile vindecarii stau in faptul ca celulele noastre, corpul nostru fizic, noi, seamanul nostru si tot ce exista suntem UNA de care nu putem fi separati! Iar in momentul cand constient sau inconstient, prin atitudini, fapte, ganduri, sentimente ne vedem cumva in afara INTREGULUI, apare ruptura si dezintegrarea! Apare boala si un destin nefericit!
   Sa facem PACE cu DUMNEZEU! Caci PACEA inseamna VINDECARE, reintoarcere in INTREG, rezonanta cu tot ce este pozitiv si benefic vietii in CREATIE!
   Cheile sanatatii ne-au fost date de insusi Iisus prin fericirile sale:
“Fericiti facatorii de PACE caci aceia Fiii lui Dumnezeu se vor chema” – Fericirea a VII-a
Si cum ar putea sa fie ore un Fiu de Dumnezeu daca nu SANATOS, FERICIT, IMPLINIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu