vineri, 22 august 2014

Tratamente naturiste pentru vindecarea cancerelor

VINDECAREA CANCERULUI - TERAPII NATURISTE MANASTIRESTI

Despre cancer

Pentru tumorile maligne mai exista termenul „neoplazie” sau „neoplasm”. Termenul de „blastom” se foloseste pentru tumori maligne nediferentiate, mai ales ale sistemului nervos. Mai rar se foloseste pentru tumori benigne bogat celulare. Termenul „carcinom” este folosit pentru tumori maligne in special epiteliale. Scoala franceza foloseste „epiteliom”. „Sarcom” (greceste sarcos = carne, muschi si orna = umflatura) desemneaza tumori mezenchimale.

Unele tumori sunt denumite pe criteriul histogenetic cu terminatia „om” (adenom, fibrom, osteom). Tesutul proliferat se asociaza cu sufixul sarcom (fibrosarcom). Pentru tumorile benigne de suprafata exista termenul de „papilom”, pentru epiteliile cilindrice: „polip” ; tumorile glandulare: „adenom”.

Cancerul este o aglomerare de celule (tumoare) care se dezvolta anarhic, avand o evolutie de tip malign care, in stadiul final, formeaza metastaze (aparitia in organism a altor tumori)

In cazul cancerului, diagnosticarea precoce este foarte importanta deoarece tratamentul corect poate salva bolnavul. Acest tratament la inceput de boala este mai usor de aplicat si mai eficient. Este cunoscut faptul ca chimioterapia si radioterapia folosite curent in tratamentul cancerului au efecte secundare, uneori deosebit de severe, iar chirurgia este atat agresiva, cat si mutilanta.

Medicul poate pune diagnosticul cert de malignitate.

Dupa indepartarea tumorii primitive, aparitia clinica a metastazelor se intinde pe 5 ani, 16-18 ani sau mai mult, functie de perioada de evolutie a tumorilor si de volumul acestora. De aceea trebuie ca maladia sa fie depistata la timp, in stadiul incipient. Iata principalele diferentieri intre tumorile benigne si maligne:

• Tumorile benigne sunt:
1. Circumscrise si frecvent incapsulate.
2. Neinvazive cu efecte prin compresiune asupra tesuturilor din jur.
3. Bine diferentiate.

4. Crestere lenta.
5. Nemetastazante.

• Tumorile maligne sunt:
1. Infiltrative si neincapsulate.
2. Invazive si cu efecte distructive asupra tesuturilor din jur.
3. Slab diferentiate.
4. Crestere rapida.
5. Metastazante.

In primul rand se va face dezintoxicarea corpului. Apoi, suplimentar, se va ajuta organismul cu sfaturile date mai jos, dupa intuitia fiecaruia.

Foarte important pentru cei grav bolnavi in perioada de dezintoxicare nu se fac operatii indiferent de afectiune, se tine un regim alimentar foarte strict si nu se iau chimicale, deoarece organismul este angajat intr-o lupta pe viata si pe moarte. Daca nu se tine cont de aceasta, raportul de forte se schimba in favoarea cancerului, iar acesta, perfid, poate ataca cu virulenta chiar si in alt loc, nu in cel la care a inceput vindecarea. Decesul se poate produce in doua saptamani.

Se recomanda evitarea carnii, care consumata in exces incarca organismul cu uree si acid uric, ceea ce solicita mult rinichii. De aici pot aparea litiaza, guta, leziuni vasculare, ateroscleroza etc. in special carnea rosie (porc, vita, miel) consumata in cantitate mare, carnea la gratar si prelucrata (salam, carnati, bacon-ul, hamburgerii) poate produce cancer de intestine {British Medical Journal). Vinovata este amina heterociclica care se formeaza la suprafata carnii cand este prajita, coapta sau pusa pe gratar. Persoanele sanatoase sa nu depaseasca 140 g carne rosie/zi.

In cazul in care a aparut cancerul, in primul rand trebuie tinut regimul cu apa distilata facut sub supravegherea unui specialist sau alt post (ex. cu sucuri de legume, 2,5 l/zi, in care sa predomine morcovul) timp de 45 zile, urmat de regim numai cu cruditati, fara alimente de origine animala (carne, lactate sau oua) timp de 7 luni. Timpul trebuie sa fie fixat in functie de starea organismului pacientului.

La inceputul regimului, legumele si fructele crude trebuie sa fie sarace in proteine (max. 20 g proteine/zi), deci se evita sa se consume multe nuci, alune, masline verzi si chiar cereale care sunt bogate in proteine (cum ar fi graul incoltit). Se cere prudenta cu acest regim la cei care sufera de boli care necesita multe proteine (ex. boli musculare). Treptat, se pot introduce si alte cruditati.

Rezultatele cele mai bune se obtin in tratarea cu spirulina a cancerelor cu actiune sang­vina – cancerele din zonele bogat irigate (cancere ale organelor interne) cu un procent de 90%, iar in celelalte cazuri (de exemplu, cancerul osos) rezultatele sunt de 50% :
• Planta gheara-matei (Cat s Claw) scade efectul chimio si radioterapiei.
• Vitamina A in asociere cu doze mari de vitamina C.
• Sa se consume grau incoltit (3-6 linguri/zi la adulti).
• Sa se faca cure mineralizante cu argila. Ele sunt si dezinfectante si detoxifica organismul.
Multi doctori spun ca nu ma voi imbolnavi niciodata de cancer daca vom tine un regim naturist.
• Masarea zonei reflexogene a punctelor limfatice, amigdale, splina si a organului corespunzator. Se schimba regimul alimentar.
• Sa nu se ia vitamina B12 care are rol de multiplicare a celulelor. Deci, atentie la alimentele bogate in B12 si Fe: carne (in special organe).
• Catina alba, unghia gainii sau lemnul cainesc sunt plante imunoinductoare.
• Golden Yacca extras din „Arborele vietii” sau Yucca pe care indienii navayo din Arizona il folosesc in boli grave, la cresterea rezistetei fizice.
Tataneasa opreste dezvoltarea tumorilor. S-au facut experiente cu alantonina din planta care au confirmat aceasta.

Medicamentul Isorel, cu efect imunostimulator, ajuta in bolile canceroase. Este un produs pe baza de vasc, inhibitor tumoral si ameliorator al starii generale a bolnavilor.

Planta tapasnic (Galeosis ladonum) inrudita cu izma, cu flori mari rosiatice dispuse la subsuoara frunzelor, asemanatoare cu florile de gura leului, vindeca cancerul. Despre ea s-a vorbit la radio in luna octombrie 1998, despre ea se intereseaza Institutul de biologie al Academiei Romane. Acest leac a fost folosit la genunchi (apa s-a retras), cancer la san.

Se amesteca pe foc, in cantitati egale, miere de albine si rasina de brad. Pasta se inveleste intr-o carpa si se aplica pe locul cu pricina. Are o putere de extragere a raului foarte mare, de aceea produce dureri. Seara si peste noapte, de asemenea, cand durerile sunt prea mari, compresa se scoate, apoi se repune. Se repeta mai multe zile la rand. Sa se consume produse apicole intr-o stare cat mai apropiata de recoltare (fara prelucrari), deoarece au proprietati antitumorale si imunostimulatoare.

Mierea confera cea mai buna energie. Propolisul, un antibiotic natural, actioneaza si ca interferon, dar fara efecte secundare, ajutand sistemul imunitar.

Laptisorul de matca are actiune citostatica si de protectie asupra efectelor adverse ale chimioterapiei. Polenul si/ori pastura din stup, pe langa alte proprietati, contin si acidul 10hidroxi-2decenoic, cu valente anticarcinogenetice. Laptisorul de matca si polenul aduc cele mai bune nutriente si vitamine la celule. Apilarnilul este biostimulator si reglator hormonal (un antidot pentru eventualele dereglari hormonale provocate la consumul abuziv al laptisorului de matca).

Coenzima Q10 + produse din Aloe vera.

Coenzima Q10 (ubichinona) este prezenta in toate celulele organismului avand rol antioxidant si imunostimulator. Coenzima este esentiala pentru functionarea normala a proceselor metabolice. Absenta Coenzimei Q10 limiteaza procesele energetice ale organismului. Amelioreaza functionarea sistemului imunitar, asigura energia necesara activitatii in conditii normale a inimii prevenind disfunctiile acesteia, procesele de imbatranire si bolile in care sunt implicati radicalii liberi (cardio­vasculare, respiratorii, oftalmologice, hepatice). Este produs in Romania de Laboratoarele Medica.

Tratamentul prof. Savitki, de la Institutul Oncologic din Moscova, care consta dintr-un amestec din: 800 g aloe veche de cel putin 3 ani si neudata cu 5 zile inainte, date prin masina de tocat; 1,300 kg miere; 1,700 litri vin rosu (16-17° tarie). Amestecul se pune intr-un vas de sticla de culoare inchisa si se lasa intr-un loc intunecos si rece, timp de 5 zile inainte de folosire. Vasul trebuie sa fie bine inchis. Din acest amestec se ia astfel: primele 5 zile cate 1 lingurita de 3 ori/zi, cu 2 h inainte de mese; dupa 5 zile, doza devine de 2 lingurite de 3 ori/zi, cu 1 h inaintea mesei. Cura se face min. 2 saptamani, dar indicat este sa dureze mai mult de 1 luna. Aceasta cura se recomanda si la TBC pulmonar sau ulcer stomacal Efectul se cunoaste din primele zile, printr-o crestere a poftei de mancare si in greutate.

Comprese cu aburi de coada-calului, pe tumoare, timp de 2 h, dimineata. Kneipp spune ca aceasta planta stagneaza orice tumoare. De altfel, in toate cazurile de cancer, pentru calmarea durerii se aplica comprese cu aburi de coada-calului si comprese cu bitter suedez, dupa ce in prealabil s-a uns locul respectiv cu alifie de galbenele.

La pranz, compresa cu ierburi suedeze, pe locul uns cu alifie de galbenele. Dupa scoaterea compresei, se pudreaza daca apar mancarimi. Daca sunt tumori externe, pe piele, se pune terci de patlagina. Se unge locul cu suc de macrisul-iepurelui.

Dimineata si seara, se bea ceai de coada-calului, iar ziua 1 1/2-21 ceai cald, facut din: 300 g galbenele + 100 g coada-soricelului + 100 g urzici. Se adauga de 6 ori/zi intr-o cana 3-5 picaturi suc de macrisul-iepurelui.

Dimineata: 1/2 ceasca ceai pentru rinichi (coada-calului 15 g, urzica 10 g, troscot 8 g, sunatoare 6 g, timp de 3 saptamani). Se face infuzie cu o priza cat se ia intre 2 degete/ 1 cana apa clocotita. Se strecoara dupa 10 min. Peste plantele oparite se mai pun 2 cani apa clocotita care se fierb 10 min., apoi ceaiul astfel obtinut se toarna peste primul. in felul acesta se degaja acid salicilic (fierbere 10 min.); dupa 30-60 min., se beau 1-2 cesti ceai cald din salvie, sunatoare, menta si melisa (roinita). Salvia se fierbe 3 min. Salvia contine ulei eteric bun pentru gargara, dar care nu trebuie inghitit si de aceea salvia se fierbe. Dupa 3 min., uleiul dispare si se degaja un ferment vital eficient pentru toate glandele, maduva spinarii si ligamente; dupa 30-60 min., se ia o inghititura suc de legume: 3/5 sfecla rosie, 1/5 morcovi, 1/5 radacina de telina, cateva ridichi, 1 cartof mic (cat 1 ou) (ex.: 300 g sfecla, 100 g morcovi, 100 g telina, 30 g ridiche).

Cartoful este important la cancerul de ficat. Dupa 15-30 min., se mai bea o inghititura de suc. Sucul se bea timp de 42 zile. intre reprizele de suc, se bea ceai de salvie. Ceaiurile nu se indulcesc; la pranz se bea 1/2 ceasca ceai pentru rinichi. La fel seara, inainte de culcare. Ceaiul pentru rinichi se bea doar in primele 3 saptamani. Dupa-masa, iar se bea suc (1/2 litru).
• Rudolf Breuss, naturist german (n. 1899), recomanda zilnic sa se bea o ceasca de ceai de priboi rosu (infuzie). Priboiul rosu contine putin radiu. Se alterneaza mereu ceaiul cu sucul. Pentru constipatie, se face clisma cu ceai de musetel.
• Se amesteca fagure de miere cu tuica si pelin pisat. Se unge cu amestecul respectiv locul bolnav.
• Pentru tumoare la cap, se aplica bandaj inmuiat in rachiu cu pelin pisat. Recomandam prudenta.
• Ajutator poate fi tratamentul cu „Cartilagiu de rechin” – produs de Laboratoarele Medica din Romania. Este recomandat in artroze, retinopatie diabetica, adjuvant in terapia cu citostatice, osteoporoza, imunodepresii. Cartilajul rechinilor contine 6-7 tipuri de proteine care inhiba dezvoltarea retelei vasculare, actionand ca substante antiangiogenetice. Mucopo-lizaharidele din cartilajul de rechin au rol imunomodulator si un foarte bun efect anti-infiamator. Este foarte eficient in profilaxia cancerului si in terapia unor boli cronice, reumatice, psoriazis, retinopatie diabetica, previne osteoporoza, este adjuvant in tratamentul cu citostatice. Nu este toxic. Este contraindicat in caz de sarcina si la persoane care au suferit infarct miocardic sau fracturi osoase.
• La tratamentul cu „Napraznic” cel mai receptiv este cancerul genital, dar se vindeca si cancerul pulmonar cu metastaze, cancerul mamar, cancerul de prostata, la intestin si cancerul gastric. Regimul alimentar trebuie sa fie sever, cu cruditati.

Napraznicul, usturoiul si ciupercile contin mult germaniu, un oligoelement cu efect de stimulare a oxigenarii celulare care ajuta la vindecarea tumorilor maligne si benigne. Si terapeutii Amish (America) recomanda mult usturoi in tratarea cancerului, afirmand ca ajuta vindecarea in proportie de 75%. Ajuta si la cancerul de piele, boli de piele din cauza expunerii excesive la soare si in general a tuturor formatiunilor tumorale.
• Nica Micu din com. Ivesti, jud. Galati (str. Blajerii de Sus, nr. 572) foloseste preparate realizate din peste 100 de plante : bitter (din 115 plante), sirop (din 50 plante), unguente. A reusit sa vindece tot felul de boli, printre care si cancer. Are 80 de ani, dar arata ca de 50 de ani.
• Tratamentul cu „Spanz” a dat rezultate in multe cazuri. Spanzul este un stimulent imunitar de prim ordin in tumori benigne sau maligne. Tratamentul cu radacina de spanz dureaza 20 zile. Se intrerupe tratamentul daca organismul manifesta reactii de respingere: pete rosii pe corp, migrene etc. Este contraindicat in cazul bolnavilor cardiaci deoarece spanzul mareste viteza sangelui. in timpul tratamentului nu se pot folosi barbiturice, antibiotice si vasodilatatoare. Se tine regim alimentar excluzand cafeaua, tigarile, alcoolul, grasimile. Se maseaza zona afectata. Fiind o planta cu un mare grad de toxicitate, se cere multa prudenta in folosirea ei si sa se faca sub stricta supraveghere a unui terapeut specializat in Spanz, ca, de exemplu, dl Calina Dumitru, cabinet „Plant-Com” Iasi sau dr. M. Filimon si ing. I. Groza la cabinetul „Natura” din Arad. Tratamentul este eficient mai ales in cazuri incipiente cu tumorete de maximum 3 cm, mai ales cerebrale, genitale si mamare.
• Se va folosi autosugestia si vizualizarea in sens de vindecare.
• In lupta cu cancerul, de mare ajutor pot fi sucurile de legume, in special morcov care contine vitamina A (impiedica transformarea celulelor normale, mareste imunitatea);

suc de sfecla rosie care contine vitamina A, complex B, C, saruri de K si rubidiu care sunt slab radioactive dar uneori suficiente pentru a actiona asupra celulei canceroase, Fe, Mn, Cr, strontiu.

Castravetele si spanacul curata organismul de toxine.

Iata cateva combinatii de sucuri benefice:
- morcov (300 g) + sfecla (100 g) + castravete (50 g);
- morcov (250 g) + telina (100 g) + patrunjel (50 g);
- morcov (300 g) + sfecla (100 g) + spanac (150 g). Vitamina E se poate lua din grau incoltit (250 g/zi).
Sa se consume cruditati, care nu lasa cancerul sa se dezvolte, cum ar fi: varza, care stagneaza mai ales cancerul intestinal; produsele lactate, in special iaurtul, morcovii (caroten); ceapa (sulfiti); leguminoasele (mai ales soia care are hormonul genisteina); cerealele; usturoiul (alicin); rosiile; anghinarea; pestele de mare (omega 3); fructele: mere, caise, citrice (pectine, betacaroten, vitamine, terpene), ananas.

Vitaminele si substantele minerale din cruditati, in special vitaminele C, E, beta-carotenul, seleniul si fibrele, impreuna cu pectinele neutralizeaza radicalii liberi, izoleaza toxinele si le elimina mai repede.
• Fermentii luati din iaurt si drojdie de bere uscata (3-4 linguri/ saptamana).
Iaurtul sa fie cat mai proaspat, preferabil sa fie preparat in casa.
• Terapeutul Ene V. Fanica din Valenii de Munte obtine vindecari de cancer, punand accentul in tratamente pe folosirea plantelor medicinale care contin alcaloizi, deci care au in compozitia lor azot: muguras, tintaura, trei-frati-patati, talpa-gastei, rostopasca, dracila, saschiu mic, urzica-moarta, pedicuta, drobita, pochivnic, marul-lupului. Explicatia consta in legatura stransa existenta intre azotul din plante si organismul uman.

Cancerul consta in degenerarea structurii celulelor alcatuita in principal din aminoacizi, a caror componenta de baza este azotul.
Tratamentul pe care il aplica E. Fanica dureaza 2-3 luni fiecare, cu pauze intre ele pentru ca organismul sa nu se obisnuiasca cu remediile folosite. Fiecare cura incepe cu un tratament de epurare de 2-6 zile in care se consuma numai ceaiuri si sucuri de legume si fructe. Apoi urmeaza un regim alimentar in care predomina alimente neprelucrate termic: legume si fructe, cereale germinate, fulgi de ovaz, orz, tarate de grau, soia, alune si nuci, iaurt, branza proaspata, peste oceanic gras, ulei de soia etc.

Se elimina din alimentatie grasimile animale (ingreuneaza metabolismul), carnea de mamifere (nociva mai ales prin acidul uric, uree, alte toxine), zaharul (agreseaza chimic tesuturile), tot ce contine aroma-tizanti, conservanti si coloranti sintetici (cu acestea creste numarul de radicali liberi din organism – principalii responsabili ai producerii bolilor degenerative), alcoolul, cafeaua, prajelile, condimentele iuti.

Terapeutul contraindica unele plante medicinale: tataneasa, floarea de podbal (frunza este buna) si limba-mielului argumentand ca ele contin alcaloizi pirolizidinici – cu efect clar cancerigen datorita azaronei, care se gaseste in radacina plantei. Si totusi, cum se explica de pilda numeroasele vindecari cu tataneasa? Ramane sa analizati si sa va alegeti calea de insanatosire cu multa prudenta. Se fac clisme cu 500-750 ml decoct de urzica, o data pe zi, timp de 21 de zile. Pentru clisma, decoctul va fi tinut in colon 15 min. si va fi folosit la 30-35 °C.

Produsul naturist chinezesc „Holican”, anticancerigen, hipolipemiant si antiacid de exceptie. Neutralizeaza radicalii liberi de 1,5 ori mai mult decat vitamina E, de 2,5 ori fata de vitamina C si de 5 ori fata de vitamina A. Se ia intre mese max. cate 2 capsule de 3 ori/zi, cu apa calda.

Concomitent se pot folosi si produsele „Chitosan” si „Cordiceps”. Chitosanul (chitino-zahar) este obtinut din creveti si carapace de crabi. Chitina are efect asemanator cu fibrele alimentare (imbunatateste digestia, scade absorbtia lipidelor din sange, elimina toxinele prin fecale), devenind astfel un bun depurativ. Se iau 2 capsule de 2 ori/zi cu apa fierbinte. Cordicepsul este realizat din extracte dintr-o vietuitoare burnitara, care este si planta si insecta. Intensifica imunitatea si chiar poate sa reduca procesele auto imune. Este antiinflamator puternic, ajuta in infectii virale (hepatita), este antibiotic, bacteriostatic (contra catorva zeci de bacterii); contra pneumococului, streptococului, stafilococului auriu. Are efect moderat de vasodilatator al inimii, ajutand In bolile coronariene (previne formarea cheagurilor de sange). Ajuta rinichiul in eliminarea urotoxinelor, reface tuburile renale si glomerulele, previne infectarea rinichilor. Ridica nivelul de activitate al leucocitelor, inabusa focarul bolii maligne, reduce transaminaza, bilirubina, normalizeaza electroforeza proteinelor. Ajuta in tratamentul proceselor inflamatorii ale rinichilor, aparatului respirator, reumatismului, cardiopatiei ischemice. Continutul de adenozina sustine metabolismul energetic al celulelor, dand un efect tonic general. Se iau 1-2 capsule de 1-2 ori/zi. Producator este firma Tianjin Tianshi Biological Development Co. Ltd., fiind distribuit de Tianshi Grup Co. SRL Bucuresti.

Chitosanul este produs si de Laboratoarele Medica din Romania. Este adjuvant in terapia cu citostatice, diabet, afectiuni hepatice, digestive, hipercolesterolemie, obezitate. Holicanul se extrage din seminte si lastari de vita-de-vie. O capsula de Holican contine substanta Resveratrol, cam tot atat cat contine 1 litru vin rosu.

Resveratrol este un antioxidant puternic ce distruge radicalii liberi. Radicalii liberi sunt substante nestabile care se formeaza in organism in timpul efectuarii metabolismului. Ataca membranele celulare, au actiune distructiva asupra ADN-ului si constituie cauza principala a imbatranirii, a bolilor cronice si maligne.

Neutralizarea acestor radicali se poate realiza cu ajutorul anti-oxidantilor. Boala, imbatranirea sau lipsa de nutritie nu permit organismului sa produca antioxidanti suficienti pentru neutralizarea efectelor distructive ale radicalilor liberi. Administrarea de antioxidanti reprezinta un ajutor bine venit pentru organism. Chitosanul anihileaza toxinele si activeaza celulele limfatice. impiedica migrarea celulelor de cancer pe vasele de sange, regleaza nivelul colesterolului, reduce tensiunea, previne diabetul, ajuta la cicatrizarea ranilor, reface pielea arsa.
• Seleniul are efect de protectie impotriva radicalilor liberi. Produsul „Bio-Seleniu + Zinc” contine antioxidanti cum ar fi vitaminele A, B6, C si E, precum si mineralele seleniu si zinc. Acest amestec are un puternic efect de protectie impotriva cancerului.
• „Apa vie sau usoara”, cu un continut redus de deuteriu (izotop stabil al H2 care se gaseste in natura), se afla in cercetarea unui colectiv de oameni de stiinta din Romania in ceea ce priveste tratarea cancerului si a altor boli metabolice cum ar fi diabetul, scazand nevoia de insulina, sau arterioscleroza, reducand colesterolul. De asemenea, aceasta creste capacitatea de memorare si ajuta in psoriazis, determina resorbtia mioamelor, chisturilor si adenoamelor de prostata. Apa vie, terapeutica, rezulta din inlocuirea unui atom de hidrogen cu un atom de deuteriu, spre deosebire de apa grea (folosita la tehnologii nucleare), la care se inlocuiesc doi atomi de hidrogen cu doi atomi de deuteriu. Despre tratamentul cu aceasta apa vie, miraculoasa, se pot obtine informatii de la prof. univ. dr. Ioan Nedelcu, medic dermatolog la Spitalul Militar Central din Bucuresti. Tratamentul se face numai sub supraveghere medicala.
• Spirulina si tinctura de Echinaceea opresc dezvoltarea celulelor canceroase.

• „Tinctura din muguri de plop negru” ajuta in tratarea tumorilor benigne (fibroame, adenofibroame, chisturi), iar o lingurita de pulbere de muguri de plop luata de 4 ori/zi pe stomacul gol, sublingual, nu poate fi decat benefica in caz de tumoare maligna.
• Cura indelungata cu suc de orz verde inhiba formatiunile tumorale. Se pot bea cate 50 ml suc dimineata si seara, cu 30 min. inainte de masa, sau se pot consuma 2 linguri de germeni de orz/zi. De asemenea, se poate folosi maceratul timp de 2 h de pudra de orz verde (1 lingurita pudra/1 pahar apa rece).
• Sa nu se consume cafea multa deoarece boabele prajite de cafea favorizeaza aparitia cancerului la vezica si pancreas. Produsele prajite pe gratar duc la instalarea cancerului de intestin si plamani. Alimentele sarate si afumate provoaca cancerul stomacal Acizii grasi saturati din grasimile animale duc la cancer de san sau intestin, iar la barbati la cel de prostata. Bauturile alcoolice favorizeaza cancerul de esofag, stomac si ficat. Alimentele mucegaite duc la aparitia cancerului de ficat.

Mancarea fierbinte irita organele pe unde trece, putandu-se forma tumori maligne. Obezitatea favorizeaza cancerul de san, uter si intestin gros.
• Se pot folosi 7 plante cu efect anticancerigen si anume: anason, busuioc, chimen, levantica, menta, nuci, valeriana. Argument: aceste plante nu pot fi atinse de cancer.

Tratamentul alternativ cu aceste plante (max. 2 1 ceai neindulcit/zi) se face timp de 60 zile, cu pauza 15 zile, apoi se reia. In caz de constipatie, ceaiul de izma se poate indulci cu miere.
• Sa se faca bai generale cu extract complet de flori de fan. Baia are efect detoxifiant si anticancerigen datorita plantelor purificatoare ca drobita, sanzienele, sovarful, chimenul si anticancerigene: branca-ursului, iarba-sarpelui, cimbrisor, trifoi rosu etc. Baile se fac o data/saptamana timp de 30 min.
• Produsul „Carotenoid complex” realizat de compania „GNLD” consta in capsule cu substante nutritionale care contin 60 tipuri de carotenoide, necesare organismului pentru a activa sistemul imunitar, astfel atacand celulele canceroase. Tratamentul este realizat de dr. Arthur Furst, toxicologul care a inventat citostaticele. Dupa ani de cercetari, si-a dat seama ca vindecarea cancerului depinde de forta naturii, care ne ofera substante ce intaresc imunitatea si neutralizeaza toxinele ce duc la imbolnavire. Produsul se obtine prin comanda telefonica.
• Produsul „Culevit” de la firma California Fitness este un stimulator al „sistemului pasiv de aparare antitumorala” existent in circulatia sangvina. Celula canceroasa este foarte lacoma, ceea ce poate sa duca la autodistrugerea ei prin consumarea unei mixturi facute intr-o anumita proportie de aminoacizi si vitamine.

Aceasta mixtura din produsul Culevit previne cancerul, creste capacitatea imunitara si este adjuvant in tratamentul tumorilor.

Contine: vitaminele C, B6, B2, B8, arginina, fenilalanina, histidina, metionina, triptofan, tirozina, acid malic, adenine, in anumite proportii.
• Sa se adauge 2 linguri apa de mare/l 1 apa distilata. in general, recomanda consumarea de tarate inmuiate in zer + miere. In alimentatie, 80% sa fie hrana cruda.

Reteta pentru leucemie si tumori maligne:

ora 7: – suc din:
- 100 ml suc de morcovi din 250 g
- 470 ml suc de sfecla rosie din 750 g
- 250 ml suc de ardei grasi din 400 g
- 100 ml suc de varza alba din 200 g
- 50 ml suc de papadie din 40 g
- 5 ml suc de usturoi din 3 catei

ora 13:
- 125 g grau incoltit
- 25 g miez de nuca
- 500 g pere
- 25 g miere de albine

ora 19:
- 125 g grau incoltit
- 25 g miez de nuca
- 500 g mere
- 25 g miere de albine

Este bine ca acest regim sa se faca sub indrumare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu