vineri, 29 august 2014

O salată care învinge cancerul

Un tanar a fost diagnosticat cu cancer in stadiul 3, el incercand, din momentul aflarii infioratoarei vesti, sa scape de chimioterapia traditionala, si a decis, in schimb, sa se concentreze pe nutritie. Mai jos puteti citi si vedea reteta lui anti-cancer.

Chris Wark, a fost diagnosticat la varsta de 26 de ani, cu cancer la colon in stadiul 3, acest lucru s-a intamplat in anul 2003. Dupa diagnostic, a avut parte de o interventie chirurgicala, pentru a extirpa tumora, insa post-operator a refuzat tratamentul conventional cu citostatice, indreptandu-se catre un nou stil de viata, dorind sa-si vindece corpul prin intermediul nutritiei si prin terapii naturale de vindecare.


In anul 2014, Chris se simte foarte bine, cancerul lui fiind de domeniul trecutului. 

Va invit sa urmarim ce a realizat acest tanar, prin alegerea unei diete vegetariene, alegerea de a manca cat mai multe vitamine, minerale, nutrienti si enzime cu putinta. Chris a marturisit ca"nu exista nici o modalitate mai buna de hrana decat stoarcerea si consumul de fructe organice crude si legume proaspete".

“ Remediul prin care am reusit sa scap de cancer a fost o salata, o combinatie extrem de hranitoare, pe care am mancat-o o data sau de doua ori in fiecare zi”, a marturisit Chris. El a numit-o "Cea mai mare salata sanatoasa de pe planeta”. Salata este alcatuita numai din alimente organice, pentru a avea efectul dorit.

Chris a evitat in totalitate alimentele de origine animala ( carnea ) cat si produsele lactate. 

Este bine cunoscut faptul ca legumele cu frunze sunt surse bogate de antioxidanti care inlatura radicalii liberi, raspunzatori de provocarea multor boli in organism.

Alimentele fermentate, cum ar fi varza murata l-au ajutat in restabilirea florei intestinale, continand bacterii benefice esentiale pentru o mai buna sanatate.

Wark nu foloseste fructe in aceasta salata ( cu o mica exceptie) , nici rosii spunand ca "fructele si legumele au nevoie de diferite sucuri digestive, iar cand sunt mancate impreuna pot crea exces de acid, iar aciditatea interna in exces nu este benefica. De aceea, este o idee buna sa se manance separat, mai ales daca sunteti bolnav. "

Aici este lista ingredientelor si un clip video util, realizat de Chris, care ne arata cat de usoara este reteta lui si bineinteles, cat este de gustoasa.

Iata mai jos reteta lui Chris pentru combaterea cancerului. ( incercati sa folositi doar alimente organice)

* Mix din frunze de Varza, spanac, rucola
* Ciuperci tinere
* Ceapa rosie
* Dovlecei (Zucchini)
* Dovleac
* Ardei gras
* Broccoli
* Telina
* Varza rosie
* Avocado
* Lucerna alfalfa
* Seminte de floarea soarelui
* Migdale
* Fasole Garbanzo incoltita
* Fasole Mung incoltita
* Linte rosie incoltita
Varza murata organica (care contine doar trei ingrediente: varza, apa si sare)

Alte ingrediente (nu folositi cele cumparate din magazinele oarecare, incercati sa vi le faceti in casa)

* Ulei de masline Extra Virgin presat la rece
* Otet din mere organice

Toate ingredientele de mai sus se presara cu aceste patru condimente care lupta impotriva cancerului:

* Oregano organic
* Praf de usturoi organic
Turmeric organic sau pudra de curry oragnic
* Piper Cayenne organic 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu