marți, 9 septembrie 2014

Reteta miraculoasa a d-nei Tatoiu impotriva cancerului pe baza de miere, laptisor de matca, polen si propolis


   Fiind invitata la emisiunea Happy Hour a lui Marutad-na Monica Tatoiu a dezvaluit cum anume a reusit ea sa treaca peste un diagnostic de cancer la san cu ajutorul unei retete miraculoase exclusiv pe baza de produse apicole. Afirmatiile d-nei Tatoiu au iscat un mic scandal printre bolnavii de cancer, nutritionisti si medici.
   Dupa spusele d-nei Tatoiu reteta provine de la un calugar din Constanta renumit pentru vindecarea oamenilor cu diferite probleme. Dna. Tatoiu sustine ca dupa numai o luna de tratament , analizele au afisat rezultate foarte bune .

   Reteta d-nei Monica Tatoiu impotriva cancerului este:

- laptisor de matca – 4 g (va recomand Laptisorul de matca in stare pura, NU pastile)
- miere de salcam naturala – 1,5 kg
- polen macinat – 300 g
- ser fiziologic – 200 ml
- tinctura de propolis – 150ml

Toate ingredientele se amesteca si rezulta o pasta care trebuie pastrata in frigider. Dimineata , la pranz si seara , inainte de fiecare masa cu 30 min , se inghite 1 lingura din acea pasta. Daca nu tolerati gustul puteti bea 1 cana de ceai .

   Unii considera ca D-na Tatoiu probabil a fost diagnosticata gresit, deoarece pare incredibil ca aceasta reteta simpla este remediul impotriva cancerului, dupa ce de ani de zile se studiaza in laboratoare toti compusii posibili care ar putea sta la baza unui medicament impotriva cancerului, si nu s-a gasit nici o reteta dovedita stiintific.

   Adevarul este ca multa lume a reusit sa-si trateze diferite afectiuni cu ajutorul unor remedii naturiste, dupa ce au incercat toate tratamentele medicamentoase posibile. Parerea mea este ca fiecare organism uman e diferit, si reactioneaza diferit la stimuli, indiferent ca acestia sunt sintetici (medicamente) sau naturali.

   Va dau un exemplu: eu sunt alergica la o substanta de anestezie: Xilina. Nu am fost alergica dintotdeauna, pentru ca am avut pana la 20 de ani diferite interventii care au necesitat anestezie locala si nu am avut nimic. Subit si dintr-o data inaintea operatiei de extirpare a amigdalelor, mi s-a facut foarte rau, nu mai puteam sa respir, si noroc ca doctorul s-a gandit sa intrebe daca mi-a facut cineva testul la anestezic: eram alergica la Xilina. Testul l-am mai repetat apoi de 2 ori mai tarziu, cu alte ocazii, ca toata lumea era cumva neincrezatoare cand le spuneam ca sunt alergica la Xilina, dar rezultatul a fost acelasi.
Cum si de ce am devenit alergica la acea substanta, nu stiu. Nu sunt alergica la nici un alt medicament.

   Aceasta "anomalie" aparuta e o reactie mai ciudata a organismului. La fel, pot crede ca reactiile ciudate pot exista si in sensul "pozitiv", adica un anumit tratament naturist poate avea efecte mult mai bune, acolo unde unele medicamente au parut inutile.

   Cu atat mai mult cred in puterea vindecatoare a produselor apicole,
 pentru ca am citit multe carti in care sunt date exemple nenumarate de diferite afectiuni tratate cu ajutorul produselor apicole: polen, propolis, laptisor de matca, venin de albine.

   O doamna apicultoare din Olanda, draga mie si familiei mele, a fost diagnosticata anul trecut cu cancer la o varsta mai inaintata ca a d-nei Tatoiu. A urmat atat tratamentele medicamentoase prescrise (chiar si chimioterapie), dar in acelasi timp a urmat un regim intens de hrana pe baza de retete naturiste cu produse apicole pe baza de polen, propolis si laptisor de matca. Se simte bine acum, a invins cancerul, si si-a reluat activitatea de cercetare care o realiza in Africa in domeniul apiculturii. Ea a luat parte si la un studiu aprofundat al unui tratament pe baza de venin de albine realizat pe un grup de bolnavi cu scleroza multipla, si ne-a afirmat ca rezultatele au fost uimitoare.

   Nu am nici un motiv sa ma indoiesc ca reteta d-nei Tatoiu poate face minuni in unele cazuri, insa eu aceasta reteta trebuie luata ca o experienta proprie a dansei, nu ca un panaceu universal. Si eu va indemn pe toti, indiferent ca sunteti sau nu suferinzi de vre-o boala sa incercati de 2/3 ori pe an aceasta reteta. 

   Efectul sigur 100% al acestei retete:
- o cura intensa de vitamine naturale, usor asimilabile de catre organism, asigura prin continutul de granule de polenul,
- o cura de dezintoxicare a organismului, datorita proprietatilor antioxidante ale propolisului, care este folosit si ca agent antimicrobial in peste 60% din produsele "parafarmaceutice"
o cura de revitalizare prin aportul adus de laptisorul de matca, recunoscut ca regenerator de celule (laptisorul de matca este folosit intens in industria cosmetica pentru regenerarea celulara la nivel epitelial; au fost efectuate studii de cercetare pentru tratarea infertilitatii la femei prin administrarea de laptisor de matca; exista studii care afirma ca administrarea de laptisor de matca poate reduce nivelul colestorului,si poate ameliora boli ale sistemului nervos).

   Laptisorul de matca este unul din produsele cele mai complexe din stup. Daca tinem cont ca:
   - din acelasi tip de larva, albina hranita exclusiv cu laptisor de matca devine "matca"/"regina"-o albina mult mai mare- care traieste de 40 de ori mai mult decat o albina lucratoare care vietuieste doar 4 – 6 saptamani.
   -in sezon Matca depune zilnic 1500 – 2000 de oua, care cantaresc de 2,5 ori mai mult decat greutatea sa.
ne dam seama ca toate aceste lucruri uimitoare sunt posibile numai printr-o intensa activitate a celulelor stem din corpul sau, care ii asigura viata lunga cu o imensa capacitate reproducatoare. Aceasta nu se poate datora decat laptisorului de matca pe care il primeste ca hrana, restul conditiilor din stup fiind identice cu a celorlalte albine.

   Ca sa concluzionez, la fel ca d-na Tatoiu va spun: Incercati reteta!!! rau nu poate sa va faca....dar e posibil sa va faca mult bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu