joi, 18 septembrie 2014

Chimioterapia

Dupa foarte multa vreme in care oamenilor li s-a spus ca singura modalitate de a trata cancerul este chimioterapia, a venit momentul sa aflam ca exista si alte tratamente care pot ajuta pacientii din lumea intreaga sa previna si nu in ultimul rand sa trateze aceasta cumplita boala. Iata cele mai importante lucruri cu privire la prevenirea si tratarea cancerului in mod natural pe care ar trebui sa le cunosti:
1. In organismul fiecarei persoane exista celule canceroase. Aceste celule nu-si fac simtita pezenta in cazul analizelor decat in momentul in care acestea ating un numar foarte mare. Atunci cand medicii, in urma tratamentelor de chimioterapie le spun pacientilor ca in organismul lor nu mai exista celule canceroase ceea ce spun de fapt este ca numarul de celule canceroase nu a atins limita detectabila.
2. Celulele canceroase isi fac simtita prezenta de la 6 pana la 10 ori in viata unui om.
3. Atunci cand sistemul imunitar  este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea acestora si formarea tumorilor.
4. Atunci cand o persoana are cancer acesteia i se indica anumite deficiente nutritionale. Cauza s-ar putea datora factorilor genetici, de mediu sau stilului de viata.
5. Pentru depasirea deficientelor nutritionale multiple, este necesara o schimbare radicala a dietei si administrarea de suplimente nutritive care au capacitatea de a-ti intari sistemul imunitar.
6. Chimioterapia este un tratament care implica otravirea celulelor canceroase, proces in care sunt afectate si celulele sanatoase ale maduvei osoase, ale tractului gastro-intestinal si poate provoca leziuni ale ficatului, rinichilor, inimii si plamanilor.
7. Radiatiile, in timp ce distrug celulele canceroase, au un efect dezastruos si asupra celulelor sanatoase ale organismului.
8. Tratamentul initial de chimioterapie poate reduce dimensiunea tumorilor. Cu toate acestea, tratamentul prelungit de chimioterapie nu are ca rezultat intr-o distrugere mai eficienta a tumorii canceroase.
9. Atunci cand organismul este impovarat de toxicitatea tratamentului cu chimioterapie, sistemul imunitar este fie compromis fie distrus. Prin urmare persoana in cauza poate muri in urma aparitiei anumitor infectii banale sau a anumitor complicatii.
10. Chimioterapia poate determina mutatia celulelor canceroase, tumora devenind astfel foarte dificil de distrus. De asemenea, chirurgia poate provoca raspandirea celulelor canceroase catre alte organe.
11. Una dintre cele mai eficiente modalitati prin care putem lupta impotriva cancerului este aceea de a infometa celulele canceroase lipsindu-le de alimentatia care le ajuta sa se multiplice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu