luni, 1 septembrie 2014

Cura lui Rudolf Breuss

Cura lui Rudolf  Breuss este o cura cu sucuri de legume si ceaiuri impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli grele ori aparent nevindecabille.  Ea consta in faptul ca, timp de 42 de zile, nu este permis a se consuma altceva decat sucuri de legume si ceaiuri corespunzatoare, pregatite in conditii specifice. Sucurile se pot bea ori de cate ori va este foame, dar nu mai mult de 0,5 l pe zi. Sucul se bea lingura cu lingura, incet si se va inghiti numai dupa o buna amestecare si insalivare.
 Cancerul
Breuss a insistat in permanenta asupra ideii ca tumoarea canceroasa trebuie “consumata” de organism in timpul curei de slabire. Cel ce stie ce inseamna regimul de post alimentar intelege ca, in acest interval, organismul elimina tot ceea ce nu-si are rostul normal in trup si tot ceea ce este nasanatos, cata vreme mai dispune de rezervele sale de forta, iar bolnavul mai poseda credinta puternica in forta de vindecare proprie. 
Cancerul apare la oameni datorita unei anumite tendinte spre aceasta boala, precum si prin interactiunile dintre mai multe vatamari ale sanatatii. O tumoare canceroasa se poate forma, de multe ori, in locurile supuse unei presiuni de lunga durata. Aic, sangele nu mai circula si celulele ar urma sa moara. Dar cum si respectivele celule doresc sa traiasca, ele sug din mediul inconjurator tot ceea ce le lipseste.
Prin acest fenomen se formeaza o formatie independenta, care la inceput creste foarte lent, uneori in 10 sau mai multi ani, apoi, dintr-o data incepe sa prolifereze rapid si poate deveni o tumoare mare, pe care o numim cancer. Daca o tumoare mica si inofensiva este taiata sau apasata, atunci ea poate deveni “salbatica”, celulele canceroase patrund in sange si iau nastere metastazele. Asadar, este recomandabil sa lasam in pace  noduletele si nodulele.
Tumoarea canceroasa traieste numai prin aportul de albumina. Datorita curei cu sucuri si ceaiuri, se opreste alimentarea din exterior cu albumina. Dar, intrucat organismul nu poate trai fara aceasta substanta, sangele “infometat” de albumina ataca in corp tot ce este suplimentar: vegetatiile, aglomerarile de impuritati si tumorile. Este o adevarata operatie fara cutit, pe care o executa sangele omului. Orice tumoare e devorata in decurs de 42 de zile. In plus, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule e dereglat, sucurile de legume, avand un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit.
Tinerea curei
In cele 42 de zile de cura puteti slabi 5-15 kg si va veti simti foarte bine. Este bine daca inainte cu cateva zile de inceperea ei totale, pe langa mancarea normala, sa se bea circa ¼ l suc pe zi, pentru a se acomoda organismul.
Cura propriu-zisa trebuie efectuata timp de 42 de zile consecutiv in caz de cancer sau leucemie, si pana la 21 de zile pentru alte boli. In mod corect, cura se efectueaza astfel:
-    Dimineata: ½ ceasca ceai pentru rinichi rece, baut incet; dupa 30-60 minute 1-2 cesti ceai cald de salvie; dupa alte 30-60 minute se va lua o mica inghititura de suc, inghitindu-se numai dupa o buna amestecare cu saliva. Dupa circa 15-30 minute se va lua din nou o mica inghititura de suc de legume, in functie de senzatia de foame. Pana la pranz se pot bea 10-15 inghitituri de suc. Intre timp, se consuma din nou ceai de salvie, care poate fi baut si rece, in orice cantitati, dar fara zahar.
-    la pranz, din nou 1/16 l (o jumatate de ceasca) de ceai pentru rinichi; aceasi cantitate se bea si seara, inainte de culcare;
-    dupa-amiaza, se va lua de mai multe ori cate o inghititura mica de suc de legume.
Reguli de tinut seama:
-    injectiile sau razele sau alte tratamente medicamentoase sunt interzise in timpul curei;
-    nu se indica efectuarea curei imediat dupa operatie, ci se asteapta minimum 2-5 luni, cand organismul se va restabili, iar pacuentul se va simti relativ destul de puternic;
-    bolnavii care au fost tratati cu citostatice, mijloace ce distrug celulele, trebuie sa bea zilnic suc mai mult timp, pentru a mentine celulele care nu au fost inca distruse;
-    persoanele care, inainte de inceperea curei, au pierdut mult in greutate si sunt slabe, au voie sa manance zilnic o ceasca cu supa de ovaz, alaturi de sucuri, dar preferabil ar fi sa se renunte la aceasta;
-    dupa circa 10 zile de cura, poate sa apara o criza, care nu trebuie sa ingrijoreze sau sa conduca la intreruperea  tratamentului;
-    cura nu se intrerupe brusc; se bea mai departe circa 1/6 l suc de legume pe zi si se incepe cu mancaruri usoare: supa cu taietei, de zarzavaturi, sucuri, apoi cate putina carne de pasare;
-    in cursul curei bolnavul este bine sa fie activ, adica sa lucreze sau sa faca plimbari si miscare in aer liber;
-    cura se face la recomandarea si supravegherea medicului.
Sucuri de legume
Se face un amestec din urmatoarele scurir: 3/5 sfecla rosie, 1/5 radacina de telina, 1/5 morcovi, putina ridiche si un cartof de dimensiunea unui ou de gaine (de exemplu: 300 g sfecla rosie, 100 g morcobi, 100 g telina, 20 g ridichi). Cartoful nu este obligatoriu, dar e foarte important in cazul cancerului de ficat. Sucul se va strecura printr-o sita fina sau printr-o panza de in, ca sa nu ramana nici un pic de sat. Se consuma zilnic 1/8 – ¼ l, maxim ½ l,  lingura cu lingura, inghitindu-se numai dupa ce s-a amestecat foarte bine cu saliva.
Ceaiuri:
-    Ceai de salvie. Utilizat pentru gargara, se face infuzie 10 minute; pentru baut, 1-2 linguri de salvie la ½ l apa fiarta, se fierbe 3 minute, se pune de-o parte si se adauga sunatoare, menta, roinita, apoi se lasa totul sa stea 10 minute. Poate fi consumat in orice cantitate. E cel mai important dintre ceaiuri si ar trebui baut pe toata durata vietii.
-    Ceai pentru rinichi. Compozitie: 15 g coada calului, 10 g urzici, 8 g troscot si 8 g sunatoare. Aceasta cantitate ajunge pentru o persoana, timp de 3 saptamani. Se ia o priza (cantitatea prinsa intre 3 degete – circa ½ lingura) si se pune intr-o ceasca cu apa fiarta, tinandu-se 10 minute. Se trece prin sita si se pune de-o parte, iar peste ce ramane in sita se mai toarna inca 2 cesti cu apa fiarta si se fierbe 10 minute. Se strecoara si apoi se amesteca cele doua ceaiuri. Ceaiul pentru rinichi trebuie baut numai 3 saptamani, cate ½ ceasca, rece, dimineata pe stomacul gol, inaintea pranzului si seara, inainte de culcare. In aceast aperioada, nu se va consuma carne de vita sau de porc si nici supe de carne sau mancaruri reincalzite.
-    Ceai de napraznic. Infuzie timp de 10 minute dintr-o priza de ceai pusa intr-o ceasca cu apa fierbinte. Se bea zilnic o ceasca de ceai rece. Este indicat in toate tipurile de cancer, mai ales daca s-au facut deja raze, caci contine putin radiu.
-    Ceai de galbenele. Aceleasi conditii de preparare si utilizare ca si in cazul ceaiului de napraznic. Ceaiul de galbene este cunoscut de multa vreme ca remediu impotriva cancerului.
Rezultate
Aceasta cura a dat rezultate extraordinare in cazul multor bolnavi de cancer; totodata, ea se recomanda si in urmatoarele cazuri:
-    prevenirea imbolnavirilor de cancer;
-    regenerarea intregului organism si insanatosirea sangelui;
-    pentru seferinte articulare (artrita, artroza), in combinatie cu o cura de bai;
-    in cazul altor imbolnaviri, in conditii si combinatii specifice fiecarei boli in parte.
Prin aplicarea acestei cure de legume si ceaiuri, Rudol Breuss a vindecat cateva mii de cazuri de cancer, mai ales leucemie, numeroase boli ale articulatiilor, precum si alte boli de diferite tipuri. Incalcarea curei nu mai duce la vindecare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu