miercuri, 17 septembrie 2014

Nigella sativa în cancer

Spre marea disperare a multor giganti ai industriei farmaceutice si a doctorilor care incaseaza cecuri grase de pe urma recomandarii tratamentelor chimioterapeutice, Nigella sativa a dovedit din nou si din nou ca trateaza cu succes cancerul fara utilizarea tratamentelor conventionale. Nigella sativa s-a aratat a fi eficienta impotriva a numeroase cancere, precum cel pancreatic, de colon, prostata, san si chiar impotriva cancerelor cerebrale. Intr-adevar Nigella sativa este cel mai mare cosmar al cancerului si o raza de speranta pentru oamenii care, altfel, ar fi murit.
Statisticile arata ca rata de succes a celor ce utilizeaza chimioterapia pe o perioada de cinci ani este doar 2,1%. Nigella sativa, pe de alta parte, s-a dovedit ca anihileaza celulele tumorale pancreatice cu o rata de 80%. Chimioterapia are multe efecte secundare si unul dintre efectele secundare este posibilitatea cancerelor secundare. Cancerele secundare sunt foarte agresive si s-ar putea dezvolta de la reinsamantarea tumorala.
Nigella sativa nu doar reconstruieste sistemul imunitar si distruge celulele canceroase; ea reintareste celulele bune pentru a lupta impotriva cancerului. Nu mai este nevoie sa spunem, este imperativ sa se trateze imediat pacientul canceros sau din cele mai timpurii stadii posibil. Impreuna cu ingerarea uleiului, trebuie urmata o dieta pentru cancer. Zaharul, alimentele procesate si fainoasele albe doar hranesc cancerul si fac lupta impotriva acestei boli mult mai dificila.

Studiile despre cancer si Nigella sativa

Actualmente sunt 462 de studii publicate despre eficacitatea Nigellei sativa. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=nigella%20sativa). Au fost multiple studii despre efectul Nigellei sativa si capacitatile ei antitumorale. In 1997 la Cancer Research Facility/Laboratorul de Cercetare a Cancerului de la Hilton Head Island, South Carolina, Nigella sativa s-a dovedit a avea enorme capacitati pentru declansarea mortii celulelor tumorale.
1). Cancerul pancreatic: A fost facut un studiu la Kimmel Cancer Center de la  Jefferson si cercetatorii au gasit ca prin adaugarea Nigellei sativa, 80% dintre celulele pancreatice canceroase au fost distruse. Cancerul pancreatic este cea de-a patra cauza de deces datorat cancerului din america, cu o rata de supravietuire dupa cinci ani deNigella sativa patru procente dupa urmarea tratamentelor conventionale. (http://www.kcc.tju.edu/news/2008-05-23_Arafat.html)
2). Cancerul de colon: In 2010, a fost efectuat un proiect de cercetare in Tanta, Egipt, despre utilizarea Nigellei sativa impotriva cancerului de colon la cobai. Nigella sativa a redus enorm marimea tumorilor si a mai redus si tumorile din plamani si canalele alimentare. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3436209/)
3). Cancerul la san: In 2003, Cercetatorii de la  Jackson State University din SUA au testat Nigella sativa pe celulele canceroase ale sanului. Rezultatele finale au aratat progrese promitatoare in tratamentul cancerului la san. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12724920)
Sunt multe povesti de succes in utilizarea Nigellei sativa impotriva cancerului si cum fiecare protocol a functionat pentru acea persoana, cum ar fi baiatul care a luat noua capsule de ulei de chimen negru(Nigella sativa) impotriva cancerului la creier.
Protocolul anti-cancer cu Nigella sativa
Protocolul anti-cancer al Nigellei sativa este destul de simplu si foarte eficient. Luati trei lingurite de ulei pe zi, amestecat cu jumatate de lingurita de miere cruda sau suc proaspat stors. Luati prima doza la jumatate de ora inainte de micul dejun, cea de-a doua doza dupa masa si cea de-a treia doza inainte de culcare.
Un protocol alternativ de dozare este de a utiliza seminte macinate si incalzite o data pe zi, si uleiul de doua ori pe zi. Doar amestecati semintele macinate cu miere cruda si mancati-le cum ati face cu orice dulciuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu