joi, 18 septembrie 2014

Maşina de cancer

Potrivit statisticilor oficiale, numarul de bolnavi de cancer din Romania a crescut de la 40.000 de cazuri cunoscute in anul 1994 la  98.000 de cazuri cunoscute in anul 2011. La nivel global situatia este si mai socanta. Anual, peste 12 milioane de persoane afla ca sufera de cancer, aceasta boala fiind, conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, responsabila de 12,5% dintre  decesele inregistrate in intreaga lume.
Cu toate acestea, medicina conventionala se afla in continuare foarte departe de descoperirea unui leac impotriva bolii maligne, in timp ce cancerul se dezvolta intr-o epidemie la nivel mondial. Statisticile vorbesc de la sine.
Epidemia de cancer este un vis al industiei de medicamente, iar campania acestora de a reduce la tacere remediile impotriva cancerului a fost una acerba, o ipoteza demonstrata in videoclipul prezentat la sfarsitul acestui articol.
Masina de cancer
Este necesar sa intelegeti pe deplin faptul ca aceasta boala reprezinta in sine o foarte mare afacere. Industria cancerului cheltuieste an de an aproape nimic in proiecte care sa implice o ridicare a gradului de constientizare si o prevenire a acestei afectiuni. In schimb, toti bani se indreapta catre o tratare a cancerului, nu intr-o prevenire sau in descoperirea unei modalitati de vindecare a acesteia.
De ce ar face asta? Pentru ca in cazul in care masinaria lor merge in continuare ca unsa, acestia vor continua sa faca profituri uriase de pe urma medicamentelor de chimioterapie, radioterapie, proceduri de diagnosticare si interventii chirurgicale.
In cazul in care aceasta industrie ar scoate la iveala un leac, atunci toata aceasta baza de “clienti” nu ar mai exista. Asa ca, le este mult mai usor sa mentina un flux constant de pacienti in viata, dar bolnavi, pentru ca acestia vor avea in continuarea nevoie de medicamentele lor. Cum s-a ajuns la asta?
Documentarul de mai jos este extrem de informativ. In cadrul acestui documentar se detaliaza modul in care industria farmaceutica in parteneriat cu Asociatia Medicala Americana (AMA), au pus la punct un plan ingenios de a depasi sistemul medical in patru etape, rapid si usor, la inceputul anilor 1990. Totul a pornit astfel:
Bancherii internationali care detin companiile farmaceutice si chimice au castigat controlul asupra sistmeului de invataman medical in urma cu peste 100 de ani.
Acestia au acordat subventii catre AMA si catre principalele scolii medicale in schimbul controlului asupra politicii acestora.
In final, acestia au dezvoltat ingenios un control asupra aproape fiecarei agentii care are legatura cu practicarea medicinei.
“Sa nu indraznesti sa vindeci pe cineva!”
In ciuda fondurilor uriase canalizate in domeniul cercetarii acestei boli, doi din trei pacienti care sufera de cancer vor muri in termen de cinci ani de la primirea tuturor sau a unei parti din tratamentul standard de chirurgie, radioterapie si chimioterapie. Un studiu a demonstrat ca doar unul din douazeci de persoana beneficiaza in urma tratamentului cu chimioterapie.
De-a lungul ultimilor sute de ani, un numar de tratamente naturale impotriva cancerului au fost folosite cu succes pentru a trata pacientii din intreaga lume. Toate acestea au fost reduse cu vehementa si au fost impinse sub covorul monopolului medical, in acest proces existand sute de medici si cercetatori atacati si trimisi la inchisoare, distrusi din punct de vedere profesional doar pentru ca au indraznit sa sfideze sistemul medical.
In aceste zile pe care le traim, cu tot respectul pentru medicina conventionala, cuvantul “vraci” este sinonim cu “concurenta”.
Cu scopul de a proteja monopolul medical, orice tratament naturist viabil este intampinat cu opozitie din partea indrustriei medicale si farmaceutice. Companiile de medicamente nu au niciun interes in tratamentele naturale pe care nu le pot breveta, deoarece asta ar interfera cu fluxul acestora de venituri. Acestia vor incerca – asa cum au incercat si pana acum – sa previna prin masuri extreme aflarea adevarului despre tratamentele naturale eficiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu