joi, 18 septembrie 2014

Hrana celulelor canceroase

Cu ce se hranesc celulele canceroase:
a. Zaharul este hrana preferata a celulelor canceroase. De precizat ca inlocuitorii de zahar, sunt la fel si in unele cazuri mult mai daunatori.
b. Laptele – cauzeaza productia de mucus, in special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hranit de acest mucus.
c. Celulele canceroase prospera intr-un mediu acid. O dieta pe baza de carne este o dieta acida, de aceea va este recomandat sa consumati peste si carne de pui, in detrimentul celei de vita sau de porc.
d. O dieta bazata in proportie de 80% pe legume proaspete, fructe si sucurile naturale de fructe va poat ajuta sa va alcalinizati ph-ul organismului. Restul de 20% poate fi completata de alimente gatite. Sucurile de legume proaspete  ii vor furniza organismului enzime vii care sunt foarte usor de asimilat de celulele organismului tau.
e. Evita cafeaua, ceaiul si ciocolata. Ceaiul verde poate fi o alternativa sanatoasa datorita proprietatilor de lupta impotriva cancerului.
12. Proteinele din carne sunt digerate mult mai greu de catre organism si necesita o cantitate mult mai mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in intestine si reprezinta una dintre cauzele acumularii de toxine.
13. Peretii celulelor canceroase sunt  acopeite de un strat protector format din proteine. Consumand mai putine proteine, le vom permite enzimelor sa atace mult mai eficient celulele canceroase.
14. Anumite suplimente nutritive intarsesc sistemul imunitar permitandu-le celulelor sanatoase sa castige lupta impotriva celulelor canceroase. Vitamina E este una dintre cele mai importante vitamine care lupta impotriva celulelor canceroase.
15. Cancerul este o boala a mintii, a corpului si a sufletului. O atitudine proactiva si pozitiva il va ajuta pe razboinicul impotriva cancerului sa supravietuiasca.
Furia, lipsa iertarii si amaraciunea au capacitatea de a schimba ph-ul organismul intr-unul acid. Relaxeaza-te si invata sa te bucuri de viata.
16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta intr-un mediu bogat in oxigen. Practicarea exercitiilor fizice zilnic si respiratia profunda sunt doar cateva dintre instrumentele care va pot ajuta sa transportati mult mai mult oxigen la nivel celulalar. Terapia cu oxigen este un alt instrument capabil sa distruga celulele canceroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu