duminică, 7 septembrie 2014

Beneficiile sucului de iarbă de grâu

    Multa lume stie sau a auzit de sucul de iarba de grau. Unii au incercat, altii au ramas doar curiosi si exista o discutie continua despre gustul sau dar si despre efecetul imediat pe care acest ail are asupra corpului. Desi nu este cel mai gustos lucru pe care il poti consuma, este posibil sa treci acest lucru cu vedere in momentul in care intelegi ce proprietati minunate poate avea acesta asupra corpului tau.
Iata mai jos unele dintre calitatile superioare ale sucului din iarba de grau conform renumitului Institut Hippocrates din Florida, Statele Unite:
  • Sporeste numarul celulelor rosii(hematii) si micsoreaza presiunea sangelui. Curata sangele, organele si tractul gastrointestinal de resturi. Iarba de grau mai stimuleaza si metabolismul si sistemele enzimatice ale corpului prin imbogatirea sangelui si ajuta la reducerea presiunii sanguine prin dilatarea traseelor sanguine prin corp.
  • Stimuleaza glanda tiroida, corectand obezitatea, indigestia si o gramada de alte motive de a te plange de sanatate.
  • Reface alcalinitatea sangelui. Abundenta de minerale alcaline din suc ajuta la reducerea supraaciditatii din sange. Poate fi utilizata pentru a alina multe dureri interne, si a fost folosita cu succes la tratarea ulcerelor peptice, colitelor ulceroase, constipatiei, diareei si a altor probleme ale tractului gastrointestinal.
  • Este un puternic detoxifiant si protector al ficatului si sangelui. Enzimele si aminoacizii gasiti in iarba de grau pot sa ne protejeze de carcinogeni, cum nu o poate face nici un alt aliment sau medicament. Ne intareste celulele, detoxifiaza ficatul si fluxul sanguin, si neutralizeaza chimic poluantii din mediu.
  • Lupta cu tumorile si neutralizeaza toxinele. Studii recente arata ca sucul din iarba de grau are o abilitate deosebita de a lupta impotriva tumorilor, fara toxicitatea obisnuita a medicamentelor. aceasta abilitate inhiba agentii distructivi ai celulelor. Multiplii componenti activi gasiti in sucul de iarba curata sangele si neutralizeaza si digera toxinele din celulele noastre.
  • Contine enzime benefice. Fie ca ai o taietura la deget pe care vrei sa o vindeci, sau doresti sa pierzi 3 kilograme… enzimele trebuie de fapt sa faca munca. Viata si abilitatile enzimelor care se gasesc in mod natural in corpurile noastre pot fi extinse, daca le ajutam din exterior, prin adaugarea de enzime exogene, precum cele gasite in sucul din iarba de grau. Nu il gatiti. Putem obine beneficiile multiplelor enzime gasite in grau prin consumul nepreparat al acestei plante. Gatitul distruge 100% din ezimele aflate in hrana.
  • Are o remarcabila similaritate cu propriul nostru sange. Cel de-al doilea aspect nutritiv al clorofilei este remarcabila ei similaritate cu hemoglobina, compusul ce transporta oxigenul in sange. Dr. Yoshihide Hagiwara, presedinte al Institutului de Sanatate Hagiwara/Hagiwara Institute of Health din Japonia, este principalul sustinator al utilizarii ierbii ca aliment si medicament. El motiveaza ca intrucat clorofila este solubila in particulele de grasime, iar particulele de grasime sunt absorbite direct in fluxul sanguin prin sistemul limfatic, atunci si clorofila poate fi absorbita in acest fel. Cu alte cuvinte, atunci cand „sangele” plantelor este absorbit in oameni, este transformat in sange uman, care transporta nutrientii catre fiecare celula a corpului.sucul de iarba de grau
  • Cand este utilizata ca implant rectal, reface vatamarile din interiorul intestinului gros. Un implant este o cantitate mica de suc retinuta in intestinul gros pentru circa 20 de minute. In caz de boala, implanturile cu iarba de grau stimuleaza curatirea rapida a intestinului gros si extrag acumularile de resturi.
  • Aplicat extern pe piele, poate ajuta la eliminarea aproape imediata a mancarimilor.
  • Alina pielea arsa de soare si actioneza ca dezinfectant. Frecata pe scalp inainte de samponare va ajuta la refacerea parului afectat si va alina afectiunile unui scalp cu mancarimi si escuamari.
  • Este calmant si vindecator pentru taieturi, zgarieturi, iritatii, contact cu iedera otravitoare, muscaturi de insecte, dermatomicoza(piciorul atletului), ulceratii deschise, bataturi, abcese, furuncule, tumori si asa mai departe. Utilizeaza-l ca o cataplasma si inlocuieste-o la fiecare doua-patru ore.
  • Merge si ca ajutor pentru un somn mai bun. Doar aseaza o tava cu iarba de grau vie langa capul patului. Va spori oxigenul din aer si va genera ioni negativi sanatosi pentru a te ajuta sa dormi mai profund.
  • Imbunatateste baia. Adauga niste iarba de grau in apa din cada si asaza-te pentru o inmuiere placuta si indelungata.
  • Indulceste respiratia si intareste gingiile, facandu-le ferme. Trebuie doar sa faci gargara cu sucul.
  • Neutralizeaza substantele toxice precum cadmiul, nicotina, strontiul, mercurul si policlocrura de vinil(PVC).
  • Ofera beneficiile unei transfuzii de oxigen lichid, intrucat sucul contine oxigen lichid. Oxigenul este vital pentru multe procese din corp: stimuleaza digestia, favorizeaza o gandire mai clara(creierul utilizeaza 25% din aportul de oxigen al corpului), si protejeaza sangele impotriva bacteriilor anaerobe. Celulele canceroase nu pot exista in prezenta oxigenului.
  • Intoarece parul carunt din nou la culoarea lui naturala si mareste cu mult nivelul de energie atunci cand este consumat zilnic. Iarba de grau iti va curata sangele si va ajuta la reintinerirea celulelor batrane, incetinind cu mult procesul de imbatranire, facandu-te sa te simti mai viu imediat dupa consumare. Va ajuta la reconsolidarea pielii lasate si atarnande.
  • Micsoreaza efectele radiatiei. O enzima gasita in grau, SOD, micsoreaza efectele radiatiei si actioneaza ca un compus anti-inflamator care ar putea preveni deteriorarea celulara ce urmeaza atacurilor de inima si expunerii la iritanti.
  • Reface fertilitatea si favorizeaza aspectul tineresc.
  • Iti poate dubla numarul de celule rosii din sange doar prin afundarea in suc. Renumitul nutritionist dr. Bernard Jensen a descoperit ca nici un alt fel de constructor sanguin nu este superior sucurilor verzi si ierbii de grau. In cartea lui „Sanatate magica prin clorofila/Health Magic Through Chlorophyll”, el mentioneaza cateva cazuri in care a putut sa dubleze numarul celulelor rosii sanguine in doar cateva zile doar prin afundarea pacientilor intr-o baie de apa-clorofila. Crearea sangelui intervine chiar si mai rapid daca pacientii beau sucuri verzi si din iarba de grau in mod regulat.
   Sucul se stoarce din iarba de grau si se consuma dimineata dupa ce ati baut apa si inainte de orice masa. Doza recomandata este de 40 ml/zi pentru inceput!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu