miercuri, 9 iulie 2014

Invitatii nunta

    Nunta este o Sfântă Taină prin care oamenii care se iubesc îşi unesc fiinţele prin căsătorie. Fiecare om din lumea asta a fost martor la o nuntă, a trăit poate emoţiile puternice ale propriei nunţi, a mărturisit sentimentele pentru partenerul, respectiv partenera sa, şi s-a bucurat sau se va bucura de acest unic eveniment din viaţă. Nunta este un bun prilej de a ne bucura de iubirea a doi tineri care îşi unesc destinele pentru totdeauna, iar la un astfel de eveniment participă toţi cunoscuţii şi apropiaţii celor doi miri care se căsătoresc.
   În pregătirea evenimentului, fiecare detaliu contează, mai ales când se doreşte organizarea ireproşabilă a acestuia. Fiecare invitat trebuie să fie onorat cu mii şi mii de atenţii, atenţii adesea pornite din privirile şi gesturile celor doi miri. Nunta trebuie să întrunească un cumul de acţiuni, de la alegerea localului, până la ultimul detaliu în ceea ce priveşte aşezarea unei draperii sau a unui simplu buchet de flori într-un loc ce nici nu atrage măcar atenţia în local.
   Pentru ca fiecare participant la evenimentul organizat să se simtă bine şi să îşi cunoască locul, mirii trebuie să trimită sau să ducă personal invitaţii la nuntă. Aceste invitaţii sunt pliante sub formă de cărţi poştale sau simple carduri care au inscripţionat în diverse moduri şi cu diverse fonturi şi litere, toate detaliile legate de eveniment.
   Pe o invitaţie la nuntă se trec în primul şi primul rând părinţii mirilor, părinţii care sunt cei care au dat viaţă copiilor care urmează a se căsători. Apoi apar numele mirilor, ale naşilor, care pot fi naşii de botez ai lor sau oricare alte persoane care îşi exprimă dorinţa de a deveni naşi de cununie celor doi. Nu este omisă locaţia, data şi ora evenimentului. De regulă invitaţiile la nuntă se oferă în plicuri albe sau asortate cu invitaţia propriu-zisă.
   Pentru ca invitaţiile la nuntă să prezinte cel mai frumos şi cel mai onorabil evenimentul, acestea se pot comanda de pe diverse site-uri care oferă astfel de servicii contra cost. Preţurile sunt simbolice, mai mult de relevanţă, defapt semnificaţia invitaţiei o constituie evenimentul în sine.
    Vă prezint mai jos două invitaţii la nuntă care mi-au atras atenţia de pe http://www.deluxe-cards.ro/
Invitatie de nunta               
   Este o invitaţie din colecţia Clara, modelul 32805, de culoare mov sidefat, cu un model embosat şi dimensiunile de 150 / 150 mm. Plicul este alb, mat iar cardul asortat poate fi comandat separat.

Invitatie de nunta

     Invitaţia de mai sus, model 32826, tot din colecţia Clara, este în formă de inimă roşie, ce se deschide în mai multe inimioare şi are dimensiunea 270 / 270 mm. Plicul este alb iar cardul asortat nu este inclus în preţ.
    Următoarele două invitaţii sunt de pe site-ul http://www.invitatie.ro/
                                    
   Această invitaţie, din colecţia Clara, este de culoare neagră cu model argintiu. Este o invitaţie care degajă rafinament şi eleganţă.

                                         
   Iar această invitaţie este din colecţia Ekonom şi este o invitaţie care degajă veselie şi, după cum îi spune numele, este o invitaţie care face economie la buzunar.
                               
   Pentru mai multe detalii şi pentru a vă alege o invitaţie care să vă personalizeze evenimentul unic din viaţă, nunta, vizualizaţi întreaga colecţie de oferte de pe http://www.deluxe-cards.ro/ şi http://www.invitatie.ro/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu