miercuri, 9 iulie 2014

Anunţuri auto pe internet

     Stau adesea şi mă gândesc cum ar fi viaţa dacă maşinile ar fi inexistente. Dar cum acestea sunt precum firele de iarbă, pentru că nu trece o secundă în care să nu auzi un sunet de maşină, reflecţia mea nu-şi are sensul.
     Autoturismele sunt bunuri de care nu ne putem dezice. Autoturismul este parte din viaţa fiecăruia, fără de care nu putem să ne concepem viaţa. A intrat foarte mult în cotidianul fiecăruia, indiferent că maşina pe care o deţinem este nouă sau este folosită. Trăim într-o epocă în care viteza îşi spune cuvântul în toate acţiunile noastre iar autoturismele sunt bunuri care asigură desfăşurarea în condiţii optime a tuturor activităţilor umane.
    Deşi am o maşină, am studiat oferta de pe http://www.vitan-auto.ro/ şi am descoperit o gamă diversă de anunţuri care interesează pe orice cumpărător care are un potenţial financiar mai mic sau mai mare.
   Un prim aspect care mi-a atras atenţia este numărul mare de autoturisme postate pe http://www.vitan-auto.ro/ din care nu lipseşte aproape niciun producător de prestigiu în domeniu: Aixam, Alfa Romeo, Alta, Aro, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Buick, Cadillac, Caterham, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, GWM, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Maseratti,  Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Oltcit, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen şi Volvo. Aceste mărci de autoturisme atrag atenţia oricărui potenţial cumpărător şi orice doritor de a-şi achiziţiona un autoturism, are de unde alege.  
    Vă prezint în continuare trei anunţuri de vânzare de autoturisme postate pe  http://www.vitan-auto.ro/ care mi-au atras atenţia datorită mărcilor de renume şi mai ales a aspectului prezentării.  

1. Volkswagen Passat


    Acest autoturism este de tip Break, e fabricat în 2001, foloseşte ca şi combustibil benzina, are o capacitate cilindrică de 1,598 cm³, 102 CP, are un rulaj de 174,000 km iar preţul solicitat de vânzător, fără taxa de mediu, este de 3,150 EUR.
    Alte detalii puteţi citi, accesând linkul

2. Chevrolet
                                 

     Această maşină est de tip Hatchbach, fabricată în 2007, foloseşte ca şi combustibil benzina, are o capacitate cilindrică de 1,200 cm³, cu o putere de 74 CP, un rulaj de 41,300 km, la preţul de 3,400 EUR, în care nu este inclusă taxa de mediu.
     Alte detalii puteţi afla, accesând linkul

3. Peugeot 107
                              

    Acest autoturism de culoare roşie este un model 107, de tip Hatchbach, an de fabricaţie 2007, foloseşte ca şi combustibil benzina, are o capacitate cilindrică de 1,000 cm³, un rulaj de 40,000 de km la preţul de 3,450 EUR, preţ în care nu este inclusă taxa de mediu.
    Dacă sunteţi interesaţi de această maşină roşie şi foarte confortabilă, accesaţi, pentru mai multe detalii, linkul http://www.vitan-auto.ro/anunturi/22493/autoturisme/peugeot-107.html
   Urmăriţi http://www.vitan-auto.ro/ şi veţi descoperi maşina pe care o căutaţi de mult timp.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu