duminică, 6 iulie 2014

Concediul de iarnă în România


   Dragi turişti, vă invit să vă bucuraţi de trei hoteluri din România pe care eu le-am descoperit în calitate de turist şi în care se poate petrece un concediu de vis. Puteţi opta pentru oricare din ofertele de pe http://www.bookingexpert.ro, o agenţie de turism de care se bucură mii de români sau turişti străini care doresc să viziteze frumuseţile naturii noastre. Întreaga ofertă a agenţiei  o găsiţi desfăşurată pe http://www.bookingexpert.ro




1. Popasul vânătorilor, Buşteni

                         Hotel Pensiunea Popasul Vanatorilor Busteni

    Acest hotel este aşezat în oraşul Buşteni, din judeţul Prahova, oraş de la poalele munţilor Bucegi, fiind amplasat într-un cadru natural de o splendoare desăvârşită, motiv pentru care orice turist va fi extrem de mulţumit.
   Am fost vara trecută la acest hotel şi îmi amintesc încă strada pe care se afla, strada
Independenţei, nr. 35. Este foarte uşor de găsit această stradă în Buşteni, mai ales când hotelul este un reper. Popasul Vânătorilor mi-a oferit o vacanţă de neuitat. Munţii Baiului, aflaţi în apropiere, mi-au oferit momente de neuitat mai ales prin peisajul de vis şi natura curată. Dar nu doar cadrul natural mi-a atras atenţia în acest hotel, ci şi posibilităţile de relaxare şi distracţie oferite: centrul SPA, excursiile în împrejurimi off-road cu Jeep-uri sau tradiţionala masă românească de la stâna Zamora, unde m-am desfătat cu bunătăţi gastronomice tradiţionale cum nu am mai întâlnit nicăieri: bulzul ciobănesc, pastrama de berbecuţ şi platoul tradiţional românesc, ceea ce mi-a creat sentimentul că natura este foarte darnică şi foarte frumoasă. Acest lucru l-am înţeles din mesele bogate pe care le serveam în restaurantul hotelului din care nu lipseau cele mai bune produse vânătoreşti şi tradiţional româneşti.
    Popasul vânătorilor este un ,,popas’’ în care poţi face multe activităţi plăcute şi de neuitat, are un spaţiu amenajat pentru conferinţe cu o capacitate de 25 de locuri în care se pot organiza team building-uri sau întâlniri de afaceri. Este un loc pe care nu ar trebui să îl uiţi niciodată şi să îţi doreşti să îl revizitezi.



2. Pensiunea Leo, Braşov

                                            Pensiunea Leo             
    Este situată în faimosul Braşov, la câteva minute de gară, în apropierea Centrului Civic, într-o zonă care oferă linişte şi ambianţă pentru orice turist. Prin dotările sale excepţionale, hotelul asigură, prin personalul experimentat, un maxim confort, o siguranţă şi o discreţie sporite, şi nu în ultimul rând o calitate avansată a seviciilor, motive benefice turiştilor care trebuie să aibă certitudinea că sejurul în acest hotel, respectiv în acest oraş, va fi de neuitat.
   Hotelul are 36 de locuri de cazare în camere de o singură persoană, duble, twin sau apartamente. Orice turist dornic de un sejur de relaxare sau unul de afaceri, se va bucura de ospitalitatea acestui hotel care şi-a adăugat în portofoliul său turismul de tip bussines, un tip de turism foarte actual, în ascensiune într-un oraş cu pretenţii în ceea ce priveşte dezvoltatea urbană, respectiv cea turistică. Personalul hotelului asigură o atmosferă plăcută pentru ca orice turist care i-a trecut pragul, să revină şi a doua, a treia sau a câta oară doreşte.


3. Casa turiştilor, Păltiniş

              Hotel Casa Turistilor Paltinis

    Casa turiştilor este un complex turistic situat în centrul staţiunii Păltiniş, alcătuit din corpurile 16, 17 şi 18. Oferă o gamă diversă de servicii, pornind de la relaxare, tratamente şi cantonamente pentru grupuri de sportivi. Casa turiştilor dispune de 160 de locuri de cazare în 77 de camere, fiecare cu grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, conexiune la internet şi telefon. Deasemenea, pentru pasionaţii de relaxare în interiorul hotelului, acesta dispune de mese de biliard, iar pentru pasionaţii de sporturi de iarnă, hotelul dispune de un centru de închiriat schiuri şi clăpari, oferă posibilităţi de mountainbike, iar pentru cei care se deplasează cu autoturismele personale, oferă spaţiu de parcare.
    Casa turiştilor este un complex turistic bine gândit şi organizat care, prin serviciile oferite şi pregătirea eficientă a personalului, constituie un punct de atracţie special pe harta turismului românesc.

     V-am prezentat aceste trei hoteluri ca fiind locuri de destinaţie în scop turistic pentru orice buzunar. Turistul român sau cel străin este bine venit în aceste puncte hoteliere care, prin serviciile lor şi amabilitatea angajaţilor, conferă valoare turismului naţional.

    Vă prezint mai jos câteva linkuri utile de pe http://www.bookingexpert.ro, iar dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cele trei hoteluri prezentate mai sus, accesaţi-le:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu