sâmbătă, 19 iulie 2014

Cancer

    Tumorile canceroase maligne nu sunt cauzate de celule care « mutează » asa cum ne povesteşte industria farmaceutică de zeci de ani şi în care cei mai mulţi oameni cred, ci din cauza unor paraziţi numiti « viermişori » sau « răcuşori », (racul provine de la cuvântul cancer, zodia racului, a cancerului).
   De când se pot face bani cu medicamentele, teoria adevărată a fost înlocuită cu un basm şi o minciună care încă mai ţine, in ciuda erei informaţiei.
   Deşi acesti paraziţii - trichomonade - se vad destul de bine la microscop, medicii oncologi nu sunt în stare să-i vadă. Acest lucru simplu şi elementar despre ţesutul cancerigen încă nu este cunoscut şi recunoscut de mai nici un doctor. Se aplica fără crutare şi fără gandire cele mai mortale tratamente care există pe aceasta planetă, tratamente care mai degraba elimina omul decat celulele canceroase: radiere si citostatice.
   Prin operaţie paraziţii aceştia se împrăştie de obicei foarte repede în tot organismul, creand metastaze. Metastaze apar de regulă de abia după ce pacienţii fac tratamentele tipice de cancer sau dupa ce au fost operaţi, ceea ce dovedeşte adevarul acestei afirmatii. Este clar că o operaţie în cazul unui bolnav grav nu poate aduce niciodata un efect pozitiv – ci numai unul negativ şi anume slăbirea şi mai mare a corpului - căci cancerul nu este o bucata de carne ci o colonie de milioane de paraziţi. Acestia trec in sange sau in tesuturi si nu pot fi eliminati cu bisturiul.
    Aceşti paraziţi se înmulţesc în funcţie de slăbiciunea corpului, iar operaţia, radiaţia şi otrava injectată în sânge slăbesc organismul EXTREM de mult şi ajută numai paraziţilor şi acelora care vând sau prescriu aceste tratamente. In plus deja frica de moarte şi şocul la aflarea diagnozei de cancer este în stare să omoare omul şi fără ca acesta să fie bolnav de cancer.

    Cine scapă cu viaţă de un astfel de “tratament” scapă de fapt numai datorită voinţei lui Dumnezeu şi nu datorită tratamentului căci acesta omoară după cum arată statisticile nefalsificate peste 90% de pacienţi tratati în decurs de cel mult de 3 ani.

    O statistică la autopsia pacienţilor care muriseră din cauza bolilor cardiovasculare a arătat că majoritatea morţilor din cauza inimii aveau de fapt şi cancer nedepistat înca de doctori. Adică orice om are cancer – deci paraziţi - aşa cum orice om are gripă. In cazul “cancerului” diagnosticat de medici – adică la un cancer avansat - aceşti paraziţi s-au înmulţit peste măsură, dar asta nu este un motiv de panică, căci tot aşa cum ei au venit ei pot şi să dispară prin metode care întăresc corpul şi mai ales sufletul şi care înlătura problemele psihice şi sufleteşti, căci la baza oricarei boli stă de fapt o problema sufletească majoră.
    Celulele cancerigene maligne sunt de fapt o adunătură de paraziţi monocelulari—tricomonade! Orice bolnav de orice boala ar trebui sa ia în considerare aceste aspecte:
Evitarea tuturor grasimilor rafinate şi hidrogenizate (margarina, uleiul rafinat si produse cu acestea) şi inlocuirea lor imediata cu grasimi nesaturate din ulei presat la rece de in sau floarea soarelui şi cu unt.
     Dr. Johanna Budwig a vindecat timp de 40 de ani bolnavi de cancer numai cu dieta alimentara şi cu un amestec de branza dulce cu ulei de in presat la rece. Dupa cercetarile ei indelungate pt. care ea chiar a fost nominalizata de 7 ori pentru premiul Nobel, uleiul rafinat blocheaza multe functii la nivel de celula şi organe şi impiedica alimentarea celulelor cu oxigen. Amestecul de ulei de in cu branza dulce da oxigen şi anumite substante sulfuroase cu care membrana celelulor se poate reface.

 Medicii nu il recomanda pentru ca este prea ieftin.
Citeste cu atentie articolul si recomanda mai departe, sigur exista persoane care au nevoie de ajutor si care iti vor fi recunoscatoare!
    Doza recomandata este de 500 ml de apa + suc de la 3 lamâi + 1 lingurita bicarbonat de sodiu.

    Se consuma pe stomacul gol dimineata, poate fi împartita în doua doze în timpul zilei, dar nu între mese. Se recomanda a fi consumata in fiecare zi, chiar si atunci când boala a disparut, pentru ca boala poate recidiva, si este important pentru a preveni reaparitia cancerului.

   Alimente cancerigene
Cele mai frumoase marfuri din galantar sunt si cele mai otravitoare.In special cele care provin din Turcia, Olanda si Israel, acolo unde se practica agricultura intensiva.
    Romania importa legume si fructe produse prin mijloace dubioase ce pun in pericol chiar viata consumatorilor. Multe substante, introduse prin tehnologii moderne in aceste produse, provoaca diverse forme de cancer, tulburari hormonale si alte grave afectiuni organismului uman. Tara noastra importa legume cosmetizate chimic, pentru a suplini lipsa productiei interne.
   "Alimentatia moderna se confrunta cu o sumedenie de erori - ce constau in folosirea ingrasamintelor chimice, insecticidelor si erbicidelor, aditivilor in produse finite, a organismelor modificate genetic, zaharului, alimentelor rafinate, abuzului de carne si grasimi, a metodelor nenaturale de conservare -, toate acestea ducand, invitabil, la modificarea indicatorilor de sanatate si la influentarea negativa a patologiei ultimului secol", sustine dr. Pavel Chirila in cartea "Alimentatia echilibrata a omului sanatos", aparuta la Editura National. Legumele si fructele sunt o sursa inegalabila de minerale, de care organismul uman are mare nevoie. Plecand de la acest adevar, tehnologiile de cultivare s-au modernizat atat de mult, in scopul producerii unor recolte-record, incat multe alimente au devenit periculoase pentru sanatate, cu toate ca aspectul lor a fost perfectionat. Asa se face ca tara noastra importa la greu legume si fructe in special din Olanda, Turcia si Israel.
Frumoase fara gust
    Suprafetele de teren olandeze, pe care se cultiva legume si fructe, sunt incomparabil mai reduse decat ale Romaniei. Cu toate acestea, noi importam de la ei, si nu invers. Ceea ce denota ca olandezii detin tehnologii superioare de cultivare si folosesc tratamente chimice care eficientizeaza productia. Daca in cazul altor produse alimentare, oamenii prefera sa le consume (desi cunosc faptul ca sunt pline de E-uri cancerigene), pentru ca au un aspect si un gust placut, in ceea ce priveste legumele din import situatia este putin diferita. Sunt frumoase ca aspect, insa gustul lasa de dorit, comparabil cu cele autohtone. La fel, legumele produse in Turcia sunt aspectuoase si aromate, insa nu si gustoase. Cum cea mai mare parte a teritoriului Turciei sufera cronic din cauza lipsei de apa, denota ca se folosesc din plin soiuri de legume rezistente si se utilizeaza la scara industriala tratamente chimice pentru eficientizarea productiei. Apoi, surplusul il exporta, indiferent de anotimp, in tari ce nu se descurca prea bine la acest segment al agriculturii. Dar, cel mai inexplicabil dintre toate este importul de legume din Israel, stiut fiind faptul ca relieful acestei tari este nisipos si stancos. Ca sa produca legume aromate si aspectuoase, israelienii au importat pamant si l-au pus in ladite. Asa au reusit sa produca astfel de alimente, ce n-au crescut niciodata in Tara Sfanta. Desigur, respectivul pamant este tratat chimic in permanenta, pentru a putea rodi.
Capsuni iradiate
    Legumele si fructele sunt tratate chimic pentru a asigura o productie mare, pentru a rezista mai mult si a-si pastra aspectul de proaspat in galantare. De exmplu, Romania importa capsuni iradiate, al caror proces de coacere este stopat prin acest procedeu. Pietele noastre au fost penetrate de lubenite (pepeni verzi) injectate pentru grabirea coacerii. Acest procedeu a fost asimilat si de unii producatori care activeaza la noi. Riscul cancerigen pe care il presupune agricultura intensiva consta in utilizarea ingrasamintelor chimice, cu predilectie cele azotoase. Datorita gestionarii incorecte si abuzive a acestei tehnologii, plantele acumuleaza cantitati mari de azotati, ce se transforma in azotiti si apoi in nitrozamine - substante deosebit de cancerigene.
Rosii chimice
    Gustul legumelor este conferit de prezenta sarurilor minerale intr-o proportie mai mare ori mai mica. In legumele din import, gratie cultivarii intensive, acestea contin si o mare cantitate de glucide, obtinuta prin cresterea plantelor la lumina artificiala. Pe de alta parte, cele mai multe legume importate nu sunt cultivate direct pe pamant, ca la noi, ci in ghivece ori ladite speciale, de unde si insuficienta sarurilor minerale, cu precadere in continutul tomatelor. Din cauza stimulentelor chimice ce nu caracterizeaza productia autohtona de legume si fructe, Romania reuseste sa obtina maximum 300 tone de rosii la hectar, in vreme ce productia din tarile occidentale atinge si la 600 tone/ha.
Pesticidele otravitoare
   Populatia ar trebui sa evite cumpararea rosiilor ce prezinta excrescente, deoarece coacerea acestora a fost stimulata in exces cu substante chimice. Din nefericire, controlul pesticidelor si al ingrasamintelor sintetice in cultivarea legumelor si fructelor in Romania este inexistent.
    Multi cultivatori romani, pentru a combate daunatorii si a ajuta cresterea plantelor, folosesc pesticide, fara insa a respecta cantitatile si modul de administrare prescrise. Care pesticide ajung tot mai greu in Comunitatea Europeana - datorita noilor reglementari si a tendintei de asigurare a produselor ecologice - si tot mai usor la noi, deoarece producatorii sunt gata sa le vanda ieftin, numai sa scape de ele. Incepand cu anul 1991, Departamentul Agriculturii al SUA a monitorizat si testat alimente prelevate din Romania, pentru a determina nivelul reziduurilor si pesticidelor continute. Recent, s-a ajuns la concluzia ca nivelul acestor reziduuri depaseste limita de siguranta stabilita de EPA (Administratia pentru Protectia Mediului).
Cele mai periculoase alimente la acest capitol au fost stabilite a fi merele (motiv din care s-a recomandat consumarea lor fara coaja), sucurile de mere, fructele conservate industrial si strugurii.
Atac la creier
    Specialistii au ajuns la concluzia ca intre excesul folosirii pesticidelor si tulburarile de comportament (hiperactivitatea si autismul), inregistrate in special in randul copiilor si adolescentilor, exista o foarte stransa legatura. Totodata, expunerea la rezidiile pesticidelor are legatura cu dezvoltarea necorespunzatoare a creierului si a sistemului nervos. Aceste toxine sunt banuite a fi responsabile in aparitia diverselor forme de cancer si a unor grave tulburari hormonale. Dovleceii si castravetii tratati chimic contin niveluri ridicate de pesticide cancerigene. Chiar daca anumite substante au fost interzise in cultivarea acestor legume, otravurile au ramas in sol, noile productii fiind, de asemenea, contaminate.
   Alimentele din categoria legumelor si fructelor care contin cel mai ridicat nivel al rezidiilor de pesticide sunt considerate a fi: strugurii, spanacul, rosiile, piersicile, merele si perele, dovleceii de iarna, capsunile, bananele, mazarea, fasolea verde si broccoli. Pentru diminuarea riscurilor la care se expun, consumatorii trebuie sa inlature coaja acelor legume si fructe banuite a fi periculoase pentru sanatate, chiar daca in acest mod se pierd o multime de minerale si vitamine. Iar atunci cand procedeul recomandat nu este posibil, alimentele trebuie sa fie foarte bine spalate, inclusiv cu detergenti speciali produsi recent in Comunitatea Europeana.
Coaja e cea mai periculoasa

   Dintre cele mai periculoase elemente chimice de sinteza, produse pe baza de pesticide, mentionam E 230 (difenil), E 231 (ortofenil) si E 233 (tiabendazol). Aceste pesticide, injectate in coaja fructelor, sunt utilizate pentru protejarea citricelor de mucegaiuri, boli, daunatori si pastrarea aspectului in timpul transportului si comercializarii. Ele provoaca alergii in urma atingerii fructelor si chiar hemoragii interne. Un sfat pe care ni-l dau specialistii este acela de a nu consuma coaja citricelor in diverse preparate - cum sunt prajiturile, coliva, torturile si alte dulciuri -, pentru a le aromatiza. In UE nu se foloseste acest procedeu, motiv din care E 230, E 231 si E 233 nici n-au fost interzise. Alte substante de sinteza periculoase folosite in cultivarea legumelor si fructelor sunt etilena si retardantii. Substanta organica numita etilena este un bioregulator vegetal ce modifica cresterea, nutritia si rezistenta organismelor, producand stimulari, inhibari sau modificari calitative ale cresterii si dezvoltarii plantelor. Ea stimuleaza coacerea fructelor carnoase, influenteaza procesul de imbatranire a plantelor si inhiba diviziunea celulara. Retardantii stopeaza sau incetinesc cresterea organelor vegetative, in special a tulpinilor si lastarilor laterali, stimuland inflorirea si fructificarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu