vineri, 26 august 2016

Sirop de usturoi

     Putem lupta împotriva bolilor, bacteriilor și a infecțiilor cu ajutorul antibioticelor. Din nefericire, aceasta nu este cea mai bună soluție, deoarece antibioticele pot avea o mulțime de efecte secundare, iar în unele cazuri pot deveni ineficiente, deoarece nu pot lupta împotriva virușilor rezistenți la medicamente.
     Cea mai bună opțiune este, fără îndoială, consumul de remedii naturale, deoarece nu vor exista efecte secundare sau reacții adverse, totodată întarindu-ne sistemul imunitar și redându-ne sănătatea.
      Siropul de usturoi este simplu și ușor de făcut, deoarece conține ingrediente puține și nu este costisitor. Aveți nevoie de următoarele ingrediente pentru prepararea lui:
-oțet de mere;
-usturoi;
-miere organică.
      Toate cele trei ingrediente au beneficii puternice pentru sănătate și dacă sunt amestecate, obțineți efecte nemaipomenite. Acest sirop super sănătos stimulează sistemul  imunitar, reduce nivelul tensiunii arteriale și nivelul de colesterol.
      Rețeta siropului de usturoi făcut în casă:
      Ingrediente
-8 căței de usturoi decojiți și tocați;
-200 ml oțet de mere;
-200 ml miere organică.
     Preparare: 
     În primul rând trebuie să tocați bine usturoiul. Adăugați mierea și oțetul, iar apoi mai amestecați timp de un minut. Turnați tot amestecul într-un borcan de sticlă și depozitati-l în frigider timp de 5 zile. Asigurați-va că amestecați siropul în fiecare zi, iar după 5 zile îl puteți consuma.
      Cum trebuie consumat acest sirop: Adăugati 2 lingurițe de sirop într-un pahar cu apa și beți din el dimineața pe stomacul gol, imediat după ce v-ați  trezit. Acest sirop este extrem de puternic și nu trebuie consumat în mod direct. De aceea se amestecă cu apă. Usturoiul este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Are puternice efecte anti-bacteriene și proprietăți anti-virale. Usturoiul ajută la stimularea sistemului imunitar și conține alicina, una dintre cele mai puternice antibiotice de pe planeta. Ar trebui consumat în fiecare zi deoarece este încărcat cu substanțe nutritive sănătoase. Mierea, acest ingredient sănătos, are proprietăți anti-virale, anti-bacteriene și anti-fungice puternice. Acest ingredient super sănătos este adesea folosit de mulți oameni pentru a ameliora tusea cronică. Oțetul de mere este încărcat cu mulți fitonutrienți diferiți, care sunt utili și benefici în prevenirea cancerului și crampelor la picior. Acest ingredient puternic conține cantități mari de acid citric care ajută la topirea pietrelor de la rinichi.
        Acest sirop de usturoi făcut în casă nu trebuie consumat numai când sunteți bolnavi sau nu vă simțiți bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu