Tumorile canceroase maligne nu sunt cauzate
de celule care « mutează » asa cum ne povesteşte industria farmaceutică de zeci
de ani şi în care cei mai mulţi oameni cred, ci din cauza unor paraziţi numiti
« viermişori » sau « răcuşori », (racul provine de la cuvântul cancer, zodia
racului, a cancerului).
De când se pot face bani cu
medicamentele, teoria adevărată a fost înlocuită cu un basm şi o minciună care
încă mai ţine, in ciuda erei informaţiei.
Deşi acesti paraziţii - trichomonade - se vad destul de bine la microscop,
medicii oncologi nu sunt în stare să-i vadă. Acest lucru simplu şi elementar
despre ţesutul cancerigen încă nu este cunoscut şi recunoscut de mai nici un
doctor. Se aplica fără crutare şi fără gandire cele mai mortale tratamente care
există pe aceasta planetă, tratamente care mai degraba elimina omul decat
celulele canceroase: radiere si citostatice.
Prin operaţie paraziţii aceştia se împrăştie
de obicei foarte repede în tot organismul, creand metastaze. Metastaze apar de
regulă de abia după ce pacienţii fac tratamentele tipice de cancer sau dupa ce
au fost operaţi, ceea ce dovedeşte adevarul acestei afirmatii. Este clar că o
operaţie în cazul unui bolnav grav nu poate aduce niciodata un efect pozitiv –
ci numai unul negativ şi anume slăbirea şi mai mare a corpului - căci cancerul
nu este o bucata de carne ci o colonie de milioane de paraziţi. Acestia trec in
sange sau in tesuturi si nu pot fi eliminati cu bisturiul.
Aceşti paraziţi se înmulţesc în funcţie de
slăbiciunea corpului, iar operaţia, radiaţia şi otrava injectată în sânge
slăbesc organismul EXTREM de mult şi ajută numai paraziţilor şi acelora care
vând sau prescriu aceste tratamente. In plus deja frica de moarte şi şocul la
aflarea diagnozei de cancer este în stare să omoare omul şi fără ca acesta să
fie bolnav de cancer.
Cine scapă cu viaţă de un astfel de “tratament” scapă de fapt numai datorită voinţei lui Dumnezeu şi nu datorită tratamentului căci acesta omoară după cum arată statisticile nefalsificate peste 90% de pacienţi tratati în decurs de cel mult de 3 ani.
O statistică la autopsia pacienţilor care muriseră din cauza bolilor cardiovasculare a arătat că majoritatea morţilor din cauza inimii aveau de fapt şi cancer nedepistat înca de doctori. Adică orice om are cancer – deci paraziţi - aşa cum orice om are gripă. In cazul “cancerului” diagnosticat de medici – adică la un cancer avansat - aceşti paraziţi s-au înmulţit peste măsură, dar asta nu este un motiv de panică, căci tot aşa cum ei au venit ei pot şi să dispară prin metode care întăresc corpul şi mai ales sufletul şi care înlătura problemele psihice şi sufleteşti, căci la baza oricarei boli stă de fapt o problema sufletească majoră.
Cine scapă cu viaţă de un astfel de “tratament” scapă de fapt numai datorită voinţei lui Dumnezeu şi nu datorită tratamentului căci acesta omoară după cum arată statisticile nefalsificate peste 90% de pacienţi tratati în decurs de cel mult de 3 ani.
O statistică la autopsia pacienţilor care muriseră din cauza bolilor cardiovasculare a arătat că majoritatea morţilor din cauza inimii aveau de fapt şi cancer nedepistat înca de doctori. Adică orice om are cancer – deci paraziţi - aşa cum orice om are gripă. In cazul “cancerului” diagnosticat de medici – adică la un cancer avansat - aceşti paraziţi s-au înmulţit peste măsură, dar asta nu este un motiv de panică, căci tot aşa cum ei au venit ei pot şi să dispară prin metode care întăresc corpul şi mai ales sufletul şi care înlătura problemele psihice şi sufleteşti, căci la baza oricarei boli stă de fapt o problema sufletească majoră.
Celulele cancerigene maligne sunt de fapt o
adunătură de paraziţi monocelulari—tricomonade! Orice bolnav de orice boala ar
trebui sa ia în considerare aceste aspecte:
Evitarea tuturor grasimilor rafinate şi hidrogenizate (margarina, uleiul rafinat si produse cu acestea) şi inlocuirea lor imediata cu grasimi nesaturate din ulei presat la rece de in sau floarea soarelui şi cu unt.
Evitarea tuturor grasimilor rafinate şi hidrogenizate (margarina, uleiul rafinat si produse cu acestea) şi inlocuirea lor imediata cu grasimi nesaturate din ulei presat la rece de in sau floarea soarelui şi cu unt.
Dr. Johanna Budwig a vindecat timp de 40 de ani bolnavi de cancer numai
cu dieta alimentara şi cu un amestec
de branza dulce cu ulei de in presat la rece. Dupa cercetarile ei
indelungate pt. care ea chiar a fost nominalizata de 7 ori pentru premiul
Nobel, uleiul rafinat blocheaza multe functii la nivel de celula şi organe şi
impiedica alimentarea celulelor cu oxigen. Amestecul de ulei de in cu branza
dulce da oxigen şi anumite substante sulfuroase cu care membrana celelulor se
poate reface.
Medicii
nu il recomanda pentru ca este prea ieftin.
Citeste cu atentie articolul si recomanda mai departe, sigur exista persoane care au nevoie de ajutor si care iti vor fi recunoscatoare!
Citeste cu atentie articolul si recomanda mai departe, sigur exista persoane care au nevoie de ajutor si care iti vor fi recunoscatoare!
Doza recomandata este de 500 ml de apa +
suc de la 3 lamâi + 1 lingurita bicarbonat de sodiu.
Se consuma pe stomacul gol dimineata, poate
fi împartita în doua doze în timpul zilei, dar nu între mese. Se recomanda a fi
consumata in fiecare zi, chiar si atunci când boala a disparut, pentru ca boala
poate recidiva, si este important pentru a preveni reaparitia cancerului.
Romania importa legume si fructe
produse prin mijloace dubioase ce pun in pericol chiar viata consumatorilor.
Multe substante, introduse prin tehnologii moderne in aceste produse, provoaca
diverse forme de cancer, tulburari hormonale si alte grave afectiuni
organismului uman. Tara noastra importa legume
cosmetizate chimic, pentru a suplini lipsa productiei interne.
Alimente
cancerigene
Cele mai
frumoase marfuri din galantar sunt si cele mai otravitoare.In special cele care
provin din Turcia, Olanda si Israel ,
acolo unde se practica agricultura intensiva.
"Alimentatia moderna se confrunta cu o
sumedenie de erori - ce constau in folosirea ingrasamintelor chimice,
insecticidelor si erbicidelor, aditivilor in produse finite, a organismelor
modificate genetic, zaharului, alimentelor rafinate, abuzului de carne si
grasimi, a metodelor nenaturale de conservare -, toate acestea ducand,
invitabil, la modificarea indicatorilor de sanatate si la influentarea negativa
a patologiei ultimului secol", sustine dr. Pavel Chirila in cartea
"Alimentatia echilibrata a omului sanatos", aparuta la Editura
National. Legumele si fructele sunt o sursa inegalabila de minerale, de care
organismul uman are mare nevoie. Plecand de la acest adevar, tehnologiile de
cultivare s-au modernizat atat de mult, in scopul producerii unor
recolte-record, incat multe alimente au devenit periculoase pentru sanatate, cu
toate ca aspectul lor a fost perfectionat. Asa se face ca tara noastra importa
la greu legume si fructe in special din Olanda, Turcia si Israel .
Frumoase fara gust
Suprafetele de teren olandeze, pe care se
cultiva legume si fructe, sunt incomparabil mai reduse decat ale Romaniei. Cu
toate acestea, noi importam de la ei, si nu invers. Ceea ce denota ca olandezii
detin tehnologii superioare de cultivare si folosesc tratamente chimice care
eficientizeaza productia. Daca in cazul altor produse alimentare, oamenii
prefera sa le consume (desi cunosc faptul ca sunt pline de E-uri cancerigene),
pentru ca au un aspect si un gust placut, in ceea ce priveste legumele din
import situatia este putin diferita. Sunt frumoase ca aspect, insa gustul lasa
de dorit, comparabil cu cele autohtone. La fel, legumele produse in Turcia sunt
aspectuoase si aromate, insa nu si gustoase. Cum cea mai mare parte a
teritoriului Turciei sufera cronic din cauza lipsei de apa, denota ca se
folosesc din plin soiuri de legume rezistente si se utilizeaza la scara
industriala tratamente chimice pentru eficientizarea productiei. Apoi,
surplusul il exporta, indiferent de anotimp, in tari ce nu se descurca prea
bine la acest segment al agriculturii. Dar, cel mai inexplicabil dintre toate
este importul de legume din Israel ,
stiut fiind faptul ca relieful acestei tari este nisipos si stancos. Ca sa
produca legume aromate si aspectuoase, israelienii au importat pamant si l-au
pus in ladite. Asa au reusit sa produca astfel de alimente, ce n-au crescut
niciodata in Tara Sfanta. Desigur, respectivul pamant este tratat chimic in
permanenta, pentru a putea rodi.
Capsuni iradiate
Legumele si fructele sunt tratate chimic
pentru a asigura o productie mare, pentru a rezista mai mult si a-si pastra
aspectul de proaspat in galantare. De exmplu, Romania importa capsuni iradiate,
al caror proces de coacere este stopat prin acest procedeu. Pietele noastre au
fost penetrate de lubenite (pepeni verzi) injectate pentru grabirea coacerii.
Acest procedeu a fost asimilat si de unii producatori care activeaza la noi.
Riscul cancerigen pe care il presupune agricultura intensiva consta in
utilizarea ingrasamintelor chimice, cu predilectie cele azotoase. Datorita
gestionarii incorecte si abuzive a acestei tehnologii, plantele acumuleaza
cantitati mari de azotati, ce se transforma in azotiti si apoi in nitrozamine -
substante deosebit de cancerigene.
Rosii chimice
Gustul legumelor este conferit de prezenta
sarurilor minerale intr-o proportie mai mare ori mai mica. In legumele din
import, gratie cultivarii intensive, acestea contin si o mare cantitate de
glucide, obtinuta prin cresterea plantelor la lumina artificiala. Pe de alta
parte, cele mai multe legume importate nu sunt cultivate direct pe pamant, ca
la noi, ci in ghivece ori ladite speciale, de unde si insuficienta sarurilor
minerale, cu precadere in continutul tomatelor. Din cauza stimulentelor chimice
ce nu caracterizeaza productia autohtona de legume si fructe, Romania reuseste
sa obtina maximum 300 tone de rosii la hectar, in vreme ce productia din tarile
occidentale atinge si la 600 tone/ha.
Pesticidele otravitoare
Populatia ar trebui sa evite cumpararea
rosiilor ce prezinta excrescente, deoarece coacerea acestora a fost stimulata
in exces cu substante chimice. Din nefericire, controlul pesticidelor si al
ingrasamintelor sintetice in cultivarea legumelor si fructelor in Romania este
inexistent.
Multi cultivatori romani, pentru a combate
daunatorii si a ajuta cresterea plantelor, folosesc pesticide, fara insa a
respecta cantitatile si modul de administrare prescrise. Care pesticide ajung
tot mai greu in Comunitatea Europeana - datorita noilor reglementari si a
tendintei de asigurare a produselor ecologice - si tot mai usor la noi,
deoarece producatorii sunt gata sa le vanda ieftin, numai sa scape de ele.
Incepand cu anul 1991, Departamentul Agriculturii al SUA a monitorizat si
testat alimente prelevate din Romania ,
pentru a determina nivelul reziduurilor si pesticidelor continute. Recent, s-a
ajuns la concluzia ca nivelul acestor reziduuri depaseste limita de siguranta
stabilita de EPA (Administratia pentru Protectia Mediului).
Cele mai
periculoase alimente la acest capitol au fost stabilite a fi merele (motiv din
care s-a recomandat consumarea lor fara coaja), sucurile de mere, fructele
conservate industrial si strugurii.
Atac la creier
Specialistii au ajuns la concluzia ca intre
excesul folosirii pesticidelor si tulburarile de comportament (hiperactivitatea
si autismul), inregistrate in special in randul copiilor si adolescentilor,
exista o foarte stransa legatura. Totodata, expunerea la rezidiile pesticidelor
are legatura cu dezvoltarea necorespunzatoare a creierului si a sistemului
nervos. Aceste toxine sunt banuite a fi responsabile in aparitia diverselor
forme de cancer si a unor grave tulburari hormonale. Dovleceii si castravetii
tratati chimic contin niveluri ridicate de pesticide cancerigene. Chiar daca
anumite substante au fost interzise in cultivarea acestor legume, otravurile au
ramas in sol, noile productii fiind, de asemenea, contaminate.
Alimentele din categoria legumelor si
fructelor care contin cel mai ridicat nivel al rezidiilor de pesticide sunt
considerate a fi: strugurii, spanacul, rosiile, piersicile, merele si perele, dovleceii
de iarna, capsunile, bananele, mazarea, fasolea verde si broccoli. Pentru
diminuarea riscurilor la care se expun, consumatorii trebuie sa inlature coaja
acelor legume si fructe banuite a fi periculoase pentru sanatate, chiar daca in
acest mod se pierd o multime de minerale si vitamine. Iar atunci cand procedeul
recomandat nu este posibil, alimentele trebuie sa fie foarte bine spalate,
inclusiv cu detergenti speciali produsi recent in Comunitatea Europeana.
Coaja e cea mai periculoasa
Dintre cele
mai periculoase elemente chimice de sinteza, produse pe baza de pesticide,
mentionam E 230 (difenil), E 231 (ortofenil) si E 233 (tiabendazol). Aceste
pesticide, injectate in coaja fructelor, sunt utilizate pentru protejarea
citricelor de mucegaiuri, boli, daunatori si pastrarea aspectului in timpul
transportului si comercializarii. Ele provoaca alergii in urma atingerii fructelor
si chiar hemoragii interne. Un sfat pe care ni-l dau specialistii este acela de
a nu consuma coaja citricelor in diverse preparate - cum sunt prajiturile,
coliva, torturile si alte dulciuri -, pentru a le aromatiza. In UE nu se
foloseste acest procedeu, motiv din care E 230, E 231 si E 233 nici n-au fost
interzise. Alte substante de sinteza periculoase folosite in cultivarea
legumelor si fructelor sunt etilena si retardantii. Substanta organica numita
etilena este un bioregulator vegetal ce modifica cresterea, nutritia si
rezistenta organismelor, producand stimulari, inhibari sau modificari
calitative ale cresterii si dezvoltarii plantelor. Ea stimuleaza coacerea
fructelor carnoase, influenteaza procesul de imbatranire a plantelor si inhiba
diviziunea celulara. Retardantii stopeaza sau incetinesc cresterea organelor
vegetative, in special a tulpinilor si lastarilor laterali, stimuland
inflorirea si fructificarea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu